Annonse

FOR FØRSTE GANG SIDEN I FJOR SOMMER…

Om ikke mange timene byttes denim og funkyness ut mot vindtette jakker, ulltøy og seilerutstyr, så da syntes jeg det var på sin plass å skvise inn ei litta outfitshoot. I dag var første gang på lenge vi faktisk kunne stå ute å knipse bilder uten å fryse, for nå har det blitt så deilig og varmt i hovedstaden at man uten problem kan gå med tynne vårjakker og bare knær – halleluja!

Bare knær ble det, for å si det sånn! Bare ankler også… For første gang siden i fjor sommer, for pensjonisten i meg har vært svært opptatt av å dekke til anklene, vett.. HA HA! Det er uten tvil et sikkert tegn på at jeg har begynt å bli voksen – at jeg får fnatt av å se folk med bare ankler når det er kaldt og guffent ute…

Nå er heldigvis våren i full anmarsj, og det føles innmari bra. Norge er jo ekstra vakkert om våren, så det skal ikke bli helt feil å oppleve hele norskekysten i ukene fremover ♥


Topp og Jeans: Bershka // Jakke: Vintage // Sneakers: Converse HER // Solbriller: StyleConnection


Jeg ligger selvsagt laaangt bak skjema hva gjelder dagens gjøremål, og har fortsatt ikke begynt å pakke baggen til morgendagens avreise. Bilen til mamma og Jon skal kjøres til Snarøya, jeg skal hente et par ting i sjappa som skal bli med på tur, og i tillegg SKAL jeg skvise inn en liten date med verdens beste jenter litt senere i kveld. Ikke pokker om jeg drar bort i halvannen måned uten å klemme litt på dem, og det skal bli så godt. Det blir en laaang natt dette her, men sove kan jeg gjøre senere, haha. Ship O Hoi – snart smeller det!

Har dere hatt en fin søndag, skjønnheter?

I LOVE YOU ALL ♥

Annonse