FOR FØRSTE GANG PÅ NORSK!

//Reklame for en kompis

Jeg blir så imponert over flinke folk som får det til – som står på, er kreative, skaper magi, kunst og musikk. En av dem som stadig imponerer er Atle Pettersen, som nylig slapp en splitter ny låt; «Usynlig» – denne gangen på norsk ♥ Jeg har hørt den om og om igjen i hele dag, og synes den er både bra og fengende. Og så har jo Mr. Pettersen en vidunderlig stemme, som jeg synes kommer ekstra godt frem når han nå synger på norsk!

Trykk på play, turn up the music, og støtt en råflink norsk artist! Dette her vil jeg ha mer av ♥

Nå tar jeg meg et glass rødvin og hører på «Usynlig» et par titalls ganger til, mens jeg svinger meg rundt i cribben med mopp og støvsuger. Det er lørdagen sin det!

Hva gjør dere på i kveld, skjønninger? Er det stille og rolig eller full disco?

Klem i fleng