Annonse

FØRSTE JUL SOM VEGANER

Happy, happy, happy, happy, happy!

Julen sniker seg innpå, og jeg gleder meg så sjukt mye til julestemning, til å se den første snøen falle, til jeg kan fyre på julemusikk på full guffe, til å pynte juletre og tenne lys i alle kriker og kroker, og ikke minst til all den deilige julematen. Dette blir min første jul som veganer, og jeg har mistet tellingen på hvor mange bekymringsspørsmål jeg har fått fra både kjente og ukjente. «HÆ? Ikke noe ribbe? Ikke pinnekjøtt? Ikke verken medisterkaker, julepølse, julesild eller sylte?» .

Nope! Det blir ikke noe av dette, men det gjør overhodet ingenting når det finnes så mange herlige alternativer. Jeg trodde i starten av min veganserlivsstil at dette skulle bli en stor utfordring. Jeg trodde at jeg skulle sprekke med det samme jeg så pinnekjøttet i butikken, men snarere tvert imot. Da jeg så pinnene i posen fra Gilde her forleden, var det ikke en celle i kroppen min som fikk lyst på pinnekjøtt – jeg ble faktisk bare enda mer fornøyd med valget jeg har tatt.

Det som kommer til å gjøre min første jul som veganer så himla vidunderlig, er Vegansk Julefestival. Yup, that’s right! Fantastiske Thomas (veganmannen) står bak denne festivalen, som gjør det enkelt for oss nybakte veganere å gå en stemningsfull og deilig jul i møte. Man har jo gjerne kunnet noen fine tradisjoner til all den typiske julematen, og i år gleder jeg meg til å skape noen nye. Dette gleder jeg meg skikkelig mye til, og vet dere hva? Jeg skal til og med holde foredrag, så det er bare til å notere seg denne helgen inn i kalenderen.

VeganskJulefestival_2016+(2)

Billetter kan kjøpes HER, og julestemning og max hygge er garantert! Dette blir så magisk ♥ Bare SE på den lille snutten som ligger vedlagt her… Ser det ikke hyggelig ut? Her kan dere fråtse i 100% vegansk julemat og julekos, og spise dere stappmette med god samvittighet.

Ååååh! Jeg er så giret. Jeg gleder meg så vanvittig mye, atte hjelp! Dette blir årets høydepunkt, og jeg håper så mange av dere som mulig, er keen på å joine.

HER kan dere se det spennende programmet for denne helgen, og HER kan dere få en god oversikt over alle utstillerne – jeg får seriøst vann i munnen når jeg ser hvilke produkter vi kan forvente oss. HURRA og happy merry christmas.

Suss og klem fra en svært giret bergenser!

Annonse