Annonse

FØRSTE NATT I NY CRIB

Oj oj oj oj… Dette er STAS! Jeg sitter nå ved mitt nye spisebord, i min nye leilighet, i nye omgivelser, og bare, «nei, NÅ koser jeg meg!» Stine kom med deilige knekkebrød som hun hadde laget selv, så nå har jeg vært på Bunnpris på hjørnet, for å handle inn litt diverse. Bunnpris blir altså min nærmeste butikk, og det tar ca. like lang tid å gå bort til Bunnpris som det gjør å gå ned til Coop’en på Bislett… Eneste forskjellen er jo at jeg ikke kan ta heisen, at butikken er mindre og at de IKKE har lunchkaker. Det er jo helt krise, så jeg ser for meg lørdagshandling på Coop, sånn for å hamstre lunchkaker til hele uken.

Jeg var altså på Coop’en tre ganger i dag, og alle de forskjellige menneskene bak varmdisken vet alltid hva jeg skal ha. Hvis ikke det er lunchkaker er det pølsegryte. Halv boks, og uten potetstappe. Han bak der i dag bare, «jasså ja, ingen karbohydrater altså? Jajaja, prøver du å holde formen? Høhø»… Og ta tenkte jeg bare én ting, og det var at jeg tror det er ok å flytte på seg. I tillegg har de begynt å spørre meg om legg hver gang jeg kjøper sigg, og jeg har funnet ut at jeg ikke liker det. Jeg blir faktisk bare litt irritert, og hun idioten som stod der i dag sier liksom, «Jeg vet at jeg har spurt deg før, men kan jeg få se legitimasjon?» WTF? Asså, hvis du vet at jeg er gammel nok til å kjøpe mine egne sigg, hvorfor i helvette spør du meg da? Tror du jeg går rundt med falskt legg eller? Relax, woman!

Og nå som jeg er inne på irriterende mennesker… Hva er egentlig galt med folk?? Det skulle jo komme en dude å kjøpe sengen min i dag, og når han kommer, viser det seg at han kommer alene. Og da tenker jeg igjen, «kjære vene, hadde du liksom tenkt å bære hele dritten ut alene du da?», Det hadde han selvfølgelig ikke, så det endte jo opp med at jeg måtte hjelpe til så godt jeg kunne, og folkens… Det der var faen så tungt, og egentlig en umulig oppgave. Da vi omsider kom oss til heisen, fikk vi selvfølgelig ikke jævelskapet inn i heisen, så nå står nå sengen hjemme fremdeles, og han idioten som skulle kjøpe den, og som sa at han bare skulle hente noen som kunne hjelpe han å bære, vel… Han hører jeg ingenting fra. Typisk! Men shitt samma… Jeg er i nye omgivelser på herlige Løkka, jeg er nesten ferdig innredet, og skal faktisk vise dere hele forvandlingen på video. Gøy? Gøøøøøøy!

Nattinatt når dere kommer så langt. Jeg tror jeg må sitte våken noen timer til, sånn bare for å nyte, og i tillegg har jeg en full mailboks å ta meg av. I morgen tidlig kommer P4 på besøk, og i tillegg blir det Make-Over day i samarbeid med L’Oréal. Supertrivelig torsdag, og jeg gleeeder meg. 

Masse kjærlighet til dere fra meg ♥

Annonse