Annonse

FØRSTE STOPP!

//Lokal tid: 08.09

At Chicago’s skyline sett fra the Navy Pier tar pusten fra en, er det ingen tvil om, og jeg er så himla glad for at vi fikk oppleve the «Windy City» i strålende solskinn før avreise.

Temperaturen var dog ikke noe å skryte av, men nå som vi har kommet oss lenger nedover i landet, merker vi at klærene vi har pakket med passer litt bedre i forhold til vær og temperatur. Vi befinner oss nå i Springfield, og her er det full sommer!

IMG_0113

IMG_0123

IMG_0126

IMG_0109

IMG_0119

IMG_0130

IMG_0133

Før vi la ut på denne deilige roadtrippen i går, tok vi som nevnt en liten matbit på Joe Mithell’s Diner. Dette ble virkelig en perfekt start på turen vår, og det var rett og slett helt sjukt å sette seg i bilen, og legge ut på denne reisen.

Med musikken på full guffe og taket nede, suste vi av sted til vårt første stopp på reisen. Springfield, Illinois er uten tvil en merkelig plass, men herregud så hyggelige (og litt skumle) mennesker man møter på her. I går ble vi sittende i hotellbaren og skravle med den ene merkelige personen etter den andre, alle like påseiliet, men alle så himla vennlig. Det er noe med amerikanere som er så herlig – jeg opplever dem som svært imøtekommende, vennlige og herlige.

IMG_0149

IMG_0140

IMG_0136

IMG_0134

Hotellet vi bor på her i Springfield heter Route 66 Hotel, og det sier seg selv at man er nødt til å bo relativt shabby på denne turen, for å virkelig få følelsen av å være på roadtrip. Dette er en del av sjarmen, et soleklart must, og så handler det jo også om å spare litt penger underveis.

En natt her koster oss 400 kroner, så det er noe å rope hurra for! Det beste er at de har slot machines her, og dere kan jo tro at dollartegnene blinket i øynene mine i går, da jeg satt meg ned ved den ene automaten, haha. Spillegalskapen kicket inn for alvor, men så vant jeg jo søren meg 50$! Not bad…

Vi kjører snart videre mot St. Louis. Etter et stopp her, tenker vi å kjøre videre til Cuba, Missouri. Ut i fra det jeg har lest, skal det visst være en vanvittig sjarmerende og koselig plass, så dette kan bli en veldig hyggelig opplevelse. Vi gleder oss stort til å kjøre videre, og kameraet blir selvsagt med på tur.

IMG_0170

IMG_0174

IMG_0169

IMG_0160

IMG_0172

IMG_0157

Hvordan har dere det der hjemme, fininger? Jeg håper søndagen behandler dere bra, og at solen skinner fra skyfri himmel ♥

Tusen takk for herlig respons på vloggen vår, forresten! Dette er jo som nevnt ganske nytt for oss, og da er det ekstra stor stas at dere digger det vi publiserer.

Nyt dagen så lenge, så sees vi snart igjen!

Annonse