FØRSTE TRILLETUR

En riktig god søndag, fine venner. Håper helgen har vært helt vidunderlig så langt, og at dere har fått ladet opp batteriene til en ny uke. Jeg prøver fortsatt å vende meg til den nye hverdagen, og at jeg egentlig ikke trenger å forberede meg til en ny jobbuke. Jeg har jo faktisk mammaperm (som jeg kombinerer med jobb, riktignok) , men det tar tid å innse at jeg faktisk kan legge jobben til side med uten å få dårlig samvittighet. Det er noe annet som betyr så mye mer enn jobb – som betyr mer enn alt annet – og det er lille Falk.

For en ukes tid siden, la vi ut på vår aller første trilletur. I strålende solskinn tok vi turen til Botanisk hage, hvor vi trillet rundt i det fine været. Nå er jo blomstringen i full sving, og selv om det fortsatt er en del grønt som gjenstår, var det deilig å få en skikkelig smakebit på våren. På dette tidspunktet hadde ikke jeg vært ute av dørene på en hel uke, og gjett om det var deilig å være ute i frisk luft. Det var riktignok ikke så lenge vi vandret rundt – det var nemlig ikke underlivet mitt helt klar for, haha. Man føler seg ganske så mørbanket etter en fødsel, så det ble et rolig tempo med flere innlagte pauser underveis.

Dennis var så stolt der han gikk og trillet, og jeg nøt synet av den flotte, nybakte pappaen. Han kler papparollen så til de grader, og tar den på største alvor. Jeg har vel allerede sagt at jeg er skikkelig imponert over Dennis, men jeg kan ikke få skrytt nok av han. Vi er et utrolig godt team, og gjør så godt vi kan for å sikre at sønnen vår får alt han trenger pluss litt til.

Det har blitt et par trilleturer i løpet av tiden vi har vært hjemme, og herlighet så koselig det er å tusle rundt med barnevogn. Samtidig blir jeg jo litt stresset over at noe gjøres feil. At mini’n nedi vognen er for varm, at han har på seg for mye klær eller at han fryser. Det er jo så vanskelig å vite, men dette er vel også noe som blir lettere med tiden. Vi er jo rookies begge to, men erfaringen kommer jo etterhvert. Fy søren, altså… Det å bli foreldre er ikke bare-bare!

Fine mannen min og full blomstring. At våren endelig er her, er det virkelig ingen tvil om!

Helt rått å se engasjementet på gårsdagens innlegg, forresten. Det er så flott å lese alle kommentarene, og finne ut hvor dere står i denne debatten. Det virker som vi er mange som er enige i hva som er greit og ikke – noen mener det er ok med et tilfeldig bilde av en fot eller noen barneleker i ny og ne, mens andre mener at man bør skjerme både barn og familieliv 100%. Det er superinteressant å høre hva dere alle mener, så tusen takk for at dere engasjerer dere, og tar dere tid til å legge igjen kommentarer. Dette er som sagt en viktig debatt som vi bør holde liv i.

Som som bildene i dette innlegget… Hva mener dere om dette? Innafor? Too much? Jeg vet at jeg ikke er feilfri, og med tanke på at dette er så nytt for oss og noe vi aldri har gjort før, blir det ekstra viktig å reflektere over det som deles, og tenke seg om en ekstra gang før man trykker «publiser» .

Mamma og Jon kommer på kaffe om en liten time, og i kveld blir det tantekos med Setare. Perfekt søndag, med andre ord! Har dere noen kjekke planer for dagen, fininger?