Annonse

FOTOSHOOT @ ZONE 5 STUDIOS

Yo darlings ♥

What a day! 

Jeg har vært våken siden klokken halv syv i morges, og klokken ni var jeg og et lite knippe bloggere og andre profilerte mennesker på plass i Zone 5 Studios, for å delta på en kjempefestlig fotoshoot. Med selveste Marcel Leliënhof som fotograf og tidenes mest skrullete og festlige «sett», er jeg sikker på at bildene blir superfreshe, og jeg gleder meg masse til å vise dere på et senere tidspunkt.

Vi deltar nemlig i SAIH’s humorkampanje for å forbedre tilgangen til kunnskap i utviklingsland, og det er alltid stas å stille opp på begivenheter for en god sak!

Nå er jeg tilbake i cribben, og skal straks begynne å gjøre meg klar til kveldens premierefest, så mens jeg fikser meg opp litt, kan jo dere ta en titt på noen snaps fra dagen…

Sjekk forresten ut den superkule og litt crazy snapbacken da! Jeg har gått amok på Choies, og har i dag hatt på meg både denne nye capsen (her), og denne elleville tightsen (her). Alltid kjekt med noe nytt i garderoben, og jo villere fargekombinasjoner, dess bedre er det. Hehe. 

Folkens? Jeg må få opp tempoet, og skal prøve å gjøre klar et aldri så lite blogginnlegg til litt senere. Whoop whoop og hei hvor det går! Wish me luck, forresten.. Gruer meg så jævlig til å se meg selv på skjermen. Ææææææ!

Smask, Klask & Dask ♥

Annonse