Annonse

FRA AV OG PÅ – TIL EVIG JA!

Hallaisen, darlings ♥

I dag er jeg helt skutt.. Flyet var så vanvittig forsinket i går, og når flyturen var en av de mest ubehagelige jeg har opplevd, blir man litt ekstra utslitt. Jeg tror ikke jeg var hjemme før halv to i natt, så det er deilig at denne morgenstunden behandler meg bra så langt..

Da vi landet på Gardermoen i går, var det to kjente fjes som prydet forsiden av VG, haha.. Noen som fikk med seg saken? Dennis og jeg gjorde nemlig et intervju med VG forrige uke, hvor vi snakket litt om vårt turbulente forhold med mye av og på!

For det er jo sånn forholdet vårt har vært – turbulent!

Vår historie kjenner nok de aller fleste til, og vi har delt den med mer eller mindre alt som kan krype og gå av media. «Det er slutt mellom oss«, «Fant tilbake til kjærligheten«, «Brudd mellom Paradise-paret«, «Vi har flyttet sammen«, «JA! Vi er kjærester«, er bare noen av overskriftene vi har skapt i løpet av de fire siste årene, så joda.. Man kan trygt si at det har vært mye frem og tilbake!

Som jeg sier i intervjuet, så var Dennis en sånn fyr jeg etter den idiotiske «boken» IKKE skulle falle for. Han var altfor ung, i tillegg jobbet han som bartender. Og så var han fra Stavanger! Og jeg som ikke taklet den rogalandsdialekten på det tidspunktet. Alt var egentlig feil, og jeg ble faktisk helt satt ut av at jeg begynte å få følelser for han. Da jeg omsider klarte å akseptere at den såkalte «drømmemannen» ikke skulle vise seg å være det man selv hadde satt som en slags mal eller fasit, opplevde jeg noe helt magisk for første gang i livet. Alt som jeg egentlig så på som små «feil», fikk virkelig null betydning, for det var selve personen jeg fikk så sinnsykt sterke følelser for. Det der var helt fantastisk..

Dette med den såkalte «fasiten», dere.. Noe så latterlig! Les gjerne innlegget jeg skrev om nettopp dette HER

Jeg slet lenge med forpliktelsesangst, og det var Dennis som først ble klar for noe mer seriøst.. Selvom jeg hadde problemer med å slå meg helt til ro, prøvde vi likevel flere ganger å være et par, men både avstand og mangel på tillit til hverandre, gjorde det svært utfordrende å fungere optimalt. Vi kranglet mye og var dårlige til å kommunisere, men da vi omsider, etter utallige forsøk som kjærester, valge å gå all in og gjøre alt for å få forholdet til å fungere, ble det bedre enn noen gang. Bedre enn alt annet jeg noen sinne har opplevd! Vi ble flinke til å kommunisere, til å snakke sammen, og viktigst av alt var tilliten som vokste i takt med den intense kjærligheten for hverandre. 

I artikkelen står følgende: følge en amerikansk undersøkelse fra 2009, har så mange som 60 prosent av oss minst én gang opplevd å gjøre det slutt, for så å bli sammen med partneren igjen. En grunn til at noen forhold havner i en berg-og-dal-bane kan være at forholdet preges av en såkalt tiltrekning/unngåelseskonflikt. Når partneren er langt nok unna, ser du bare de gode sidene og trekkes nærmere. Når han eller hun så kommer nærmere, endrer det seg igjen. Denne ambivalenden kan føre til en evig runddans. 

Akkurat dette avsnittet kjenner jeg meg godt igjen i.. Før vi klarte å fungere sammen på fulltid, var det typisk at vi hadde det helt fantatsisk i perioder, for så at alt gikk rett vest. Vi kranglet til busta føyk, og noen ganger var en slik kranglig avslutningen på nok en runde som kjærester. Vi kunne slenge døren i trynet på hverandre, og si at vi ALDRI mer skulle se hverandre igjen, men så.. Etter en tid fra hverandre, ble altså tankene om de gode stundene såpass blusset opp at vi ikke klarte å være fra hverandre.. 

Nå har vi slått oss til ro for alvor, og det er så merkelig å tenke over alt vi har opplevd og gått igjennom sammen.. Jeg blir fortsatt forbauset over at vi faktisk møtte hverandre i Mexico.. På et skandalehotell.. Er det ikke sjukt? Historien vår er virkelig ikke helt A4, men det er jo ikke vi heller. Vi er faktisk en perfekt kombinasjon – vi brukte bare litt tid på å finne ut av det, haha! 

Dennis er mitt ALT.. Min kjæreste, min samboer, og min aller beste venn! Ingen ord i denne verden kan beskrive hvor høyt jeg elsker han!

Har noen av dere opplevd turbulente forhold med mye frem og tilbake? Del gjerne noen gode historier her i kommentarfeltet ♥

LOVE

Annonse