Annonse

FRA FARGELØST TIL FARGEFEST

Hei mine fine ♥

Dere som følger meg på interiørkontoen min på Instagram (@gjelsvikhome) har fått med seg at det har skjedd en del endringer her hjemme… Jeg prøvde meg på en ganske harmonisk stue, hvor naturfarger fikk spille hovedrollen, men selv om det var lekkert å se på, var det ikke meg. Jeg trives best blant farger, og stuen er på vei til å bli det mest happy og fargerike rommet i huset, og jeg elsker det! ♥

Veggene var malt i grått her i stuen, og den ble så fryktelig tung. Derfor gjorde denne lysere nyansen seg godt på den store veggen, og den matcher perfekt med det lilla som jeg har valgt på veggen hvor TV’en henger. Det eneste som mangler her nå er et bilde på veggen, og dette skal komme opp i løpet av dagen. Dette er ikke hvilket som helst bilde, men et bilde jeg selv har tatt fra en fantastisk reise vi har vært på. Gleder meg til å vise dere!

Dennis har laget en hylle til meg i den lille nisjen vi hadde i stuen, og både vegg og hyller er malt i lilla! Det har blitt så lekkert, og hyllene er utstyrt med fargerike bøker, sprudlende lysestaker og lys, og selvfølgelig en haug av planter!

Jeg har kjøpt masse lekkert stoff som jeg skal sy putetrekk av, i langt freshere farger enn de over her. Likevel synes jeg denne miksen fungerer fint enn så lenge, så får jeg sette meg ned ved symaskinen når jeg har tid. Ønsker dere oppskrift på hvordan man syr putetrekk på den absolutt letteste måten? Jeg kunne jo alltids mekket ihop en liten IGTV-video hvor jeg viser prosessen om ønskelig ♥

Fargerike, deilige tulipaner og grennelliker! Disse to kombinert med eucalyptus er så lekkert, synes jeg, og en skikkelig glad bukett til helgen…

 

I går kjøpte jeg maling som skal brukes på gjesterommet/kontoret, og denne fargen her er helt VILL! Gleder meg til å vise dere i morgen ♥ Denne skal både på vegger og i taket, og jeg er skikkelig spent på resultatet. Det er så GØY med farger, og husk at det er jo bare til å male over om man skulle gå lei, eller tenke at det blir for crazy! Våg å «gønne» på med noe annet enn grått, sier jeg bare. Jeg lover deg at humøret kommer til å stige med flere hakk!

Har dere en fin dag, skjønninger?

Annonse