Annonse

FRA GAMING-ROM TIL HJEMMEKONTOR

Annonse: Nille

He he! Jeg har kicket Dennis ut av kottet for en periode, og erstattet snusbokser, sure sokker og Playstation, med duse toner, inspirerende elementer, og «Get shit done»-modus. Høsten nærmer seg med stormskritt, og jeg har så mye på agendaen at jeg er nødt til å ha min egen lille inspirerende sone, hvor jeg kan jobbe effektivt og strukturert.

Det er ingen tvil om at det hjelper på motivasjonen å ha det fint rundt seg, så nå skal Dennis få sin gaming-tid i stuen, mens jeg stjeler det lille kottet. Det har blitt så fresht her inne nå, etter at jeg oppgraderte med superfint hjemmekontor-stasj fra Nille. De har så mye fint nå, at det var vanskelig å beherske seg. Nå er stearinlysskuffen fylt opp av lys i nydelig rosafarge, mens mitt lille hjemmekontor har blitt ryddigere og lekrere enn noen gang tidligere. Jeg gleder meg til å sitte her innimellom slaga, og kose meg med kaffe eller te, mens jeg skriver blogginnlegg eller går i gjennom mailboksen.

Gulvteppe, pledd, rund vase, lampe, veggtavle, liten sort skål, handlenett, pennal, rosa metallkurv, notatblokk: Goals, linjal i gull, kulepenn i gull, blyantholder og binders i gull, lysestaker, og stearinlys fra Nille.

 

Ble det ikke fint, vel?

Her kommer jeg til å stortrives fremover, så nå gjelder det å holde det ryddig og pent. Det er jo ofte det som er den store utfordringen – å holde det sånn over en lengre periode!

Vi sittet forøvrig på Flesland, og venter på boarding. Det ble en lynvisitt til Bergen denne gangen for å være med på TV2s høstlansering, så nå kjenner jeg meg ekstra klar for helg. Håper den byr på solstråler og deilig temperarur. Sommeren har vært så vidunderlig, og jeg er ikke helt klar for å ta farvel med den riktig enda. August er jo faktisk en sommermåned, så vi trenger ikke ønske høsten velkommen riktig enda, hehe. I september, derimot… Da skal jeg heller endre fokus til pledd og innekos.

Har dere en fin dag, skjønne venner?

Annonse