FRA KAOS TIL… ENDA MER KAOS…

Jeg har fått ånden over meg – ryddeånden! Og jeg elsker når den titter innom. Det er så deilig når man faktisk får lyst til å rydde i skuffer og skap, men før man ser lyset i enden av tunnelen, må man godta kaos og enda mer kaos. I hvert fall sånn som jeg holder på. Jeg klarer nemlig sjelden å gjøre meg ferdig med ett prosjekt før jeg går løs på neste, så nå ser det ca. slik ut her i heimen…

Jaddaaa… Jeg fant ut at det var på tide å ta en skikkelig opprydding i boden under trappen, aka det bittelille kontoret eller gaming-rommet til Dennis, hah. For under her har det jaggu hopet seg opp med mye rot siden det så slik ut. Problemet helt fra starten av, har vært hyllesystemet som egentlig er altfor stort for denne knøttlille boden. Og i skuffene har jeg lagret ting vi egentlig ikke trenger, som vi heller ikke har fått fatt i siden skuffene er for dype, og ikke kan åpnes 100%. Dette har vært så irriterende, og nå var det på høy tid å gjøre noe med problemet.

For et par dager siden var jeg på IKEA for å få fatt i et lite skap som ikke er dypere enn 30 cm. Genialt! Nå får vi plass til å lagre det viktigste, samtidig som vi faktisk klarer å åpne dørene til skapet helt opp. Og nå går det til og med an å oppholde seg under trappen uten å føle på snevet av klaustrofobi! Det er god benplass, som selvfølgelig er viktig for den 187 cm. lange samboeren min, i tillegg til at rommet har en trivelig atmosfære.

Herlighet for en forskjell! Jeg gleder meg til å vise dere det endelige resultatet litt senere i dag – hvis jeg fortsetter i dette tempoet, kommer jeg til å bli ferdig i løpet av noen timer, hurra! Det er så kjekt å finne kreative løsninger i heimen, og at denne lille boden kunne forvandles til et sjarmerende lite kontor, var det vel ingen av oss som hadde sett for seg da vi først flyttet inn.

Etter prosjekt «minikontor» står gangen for tur. Der har jeg planer om å få inn et skap som går fra gulv til tak i stedet for den ugunstige lille kommoden som ikke rommer noe som helst. Kanskje det blir en ny tur på IKEA i løpet av kvelden? De har jo fått julepynt og alt ting, og det gjør en som allerede har fått julestemning, ekstra vill i knickersen, haha. Jeg er seriøst desperat etter jul!

Har dere en fin dag, verdens beste lesere? ♥

Stor klem