Annonse

FRA KAOS TIL KONTROLL

Herregud! Det er jo litt krise at jeg ikke har bedre ting å dele med dere enn rotet mitt, men jeg håper innlegget likevel kan være både interessant og inspirerende, haha. Jeg har nemlig fått den såkalte «ånden» over meg her… Etter altfor mange dager som delvis sengeliggende, er jeg nå klar for å fortsette på mitt endeløse ryddeprosjekt (HE HE), og det er så deilig når man havner i sonen. Dere vet der hvor man aldri går lei, og motivasjonen bare øker for hver time med rydding som går? Det er i akkurat denne sonen jeg befinner meg nå, og jeg koser meg skikkelig med å få kontroll i kaoset. For å kunne holde det ryddig, må det være ryddig flere steder enn på overflaten. Etter at jeg fikk sortert alt av toalettsaker, har jeg klart å holde orden på badet – det er så deilig. Sminkesaker og andre produkter flyter ikke lenger overalt, ettersom alt har fått en bestemt plass som gjør det lettere å rydde på plass og bevare orden og system.

I dag er det kjøkkenet som står for tur… Inni skapene er det ikke noe system, og kopper og annet stasj står liksom stablet helt umotivert om hverandre. I ett skap har vi hatt matvarer, mens det i det samme skapet har stått lagret ildfaste former og andre rare ting – det sier seg selv at det har vært umulig å holde verken oversikt eller orden.

Nå skal jeg fylle opp flere flytteesker med kjøkkenting og diverse, som skal gis bort til Fretex eller selges på loppis… Vi tenkte nemlig å leie en bod på Vestkanttorget når det blir litt mer vår i luften, og samler nå opp en hel haug av stasj som vi tenker å ta med oss dit. Jeg tror jeg har spurt dere før, men spør dere like så greit igjen… Er det noen av dere som har erfaring fra Vestkanttorget, og som har enten solgt ting der eller funnet små skatter?

Fra kaos til kontroll…

Nå begynner kjøkkenet å ta form, og det skal bli så mye lettere å holde orden fremover… Jeg har jo hatt altfor mange ting, og jeg vet jo at dette er mye av grunnen til at det har vært utfordrende å holde hjemmet ryddig. Derfor er det absolutt fornuftig å kvitte seg med alt vi ikke trenger. Det er jo strengt tatt ikke nødvendig å ha nesten femti ulike kopper, ti ulike ildfaste former, eller en haug av boller i ulike størrelser. Det er heller ikke nødvendig å ha et skap fullt av martiniglass som aldri brukes, men som tar ekstremt mye plass. Eller femten coffee to go-kopper, for den saks skyld, bare fordi de er fargerike med morsomt motiv. Alt man har tatt vare på, ass… Nå er det nok!

Det er ikke så mye som skal til, og skapet under her er jo så mye triveligere og oversiktlig når man bare får ryddet unna det man ikke bruker. Jeg drømmer i grunn om et splitter nytt kjøkken med bedre benkeplass, mer plass inni skapene, og generelt sett et kjøkken som inneholder mer fornuftige, praktiske og smarte løsninger – spesielt når det gjelder selve innredningen. Det er jo så mye genialt på markedet nå, som gjør det å holde orden til en lek. Vi får se hva vi klarer å få til – det er i hvert fall lov å drømme, hehe.

Nå blir det altfor sen frokost på mannen og meg, og deretter skal vi ta oss en liten tur ut i det fine været. Solen skinner, og vi har begge to har godt av litt frisk luft. Kanskje en liten lørdagspils på Aker Brygge? Jeg må jo uansett ned til Humac for å hente Macen min som har vært til reparasjon.

Måtte dere få en vidunderlig lørdag, skjønne venner. Håper den behandler dere bra ♥

Annonse