FRA MEG TIL DEG

Reklame for egen bok

En riktig god fredag, fineste lesere. Har dere en bra dag? Jeg trodde det var torsdag frem til jeg sjekket kalenderen i sted, så denne fredagen ble plutselig litt ekstra deilig. Jeg scrollet meg gjennom Facebook for ikke mange minuttene siden, og der dukket det opp et minne fra i fjor. Tenk at det er et helt år siden jeg ga ut min første bok!? At et helt år har gått siden boklanseringen er helt ubegripelig, og det synes jeg at vi skal feire.

Dessverre er temaet i boken like aktuelt nå som i fjor. Kanskje enda mer aktuelt, ettersom at vi eksponeres for enda flere retusjerte bilder, og enda mer informasjon rundt kosmetiske inngrep. Ikke bare fra bloggere, men også fra selve klinikkene. Vi glemmer vel ikke reklamen fra en kosmetisk klinikk rettet mot russen, hvor alle russ kunne få rabatt på fillers i russetiden? Dette er bare nok et bevis på hvor vanvittig denne utviklingen er. Jeg ønsker med boken min å gi leseren en selvtillitsboost, og en følelse av at man er bra nok som man er – helt ekte og helt naturlig, og skal jeg tro på alle de fantastiske tilbakemeldingene fra dere som har lest boken, har denne boken hjulpet utallige jenter. Ingenting gjør meg mer glad, og i dag ønsker jeg at enda flere skal få muligheten til å lese #BRANOK!

Derfor kliner jeg til med en giveaway, hvor 10 vinnere får hver sin signerte utgave, og for å være med i trekningen ønsker jeg at du gjør følgende:

Skriv en kommentar her i kommentarfeltet på bloggen, hvor du nevner de kvalitetene du liker best ved deg selv. Jeg ønsker å ta bort fokuset fra utseendet, og et større fokus på det som faktisk definerer oss som mennesker. Hva liker du best ved deg selv? Hva er du flink til? Hva er dine beste egenskaper? Del med meg (det trenger ikke være lange setningen) og bli med i trekningen ♥

Jeg annonserer alle vinnerne på min Facebook-side HER på førstkommende mandag, så da har dere helgen på dere, til å delta ♥

Hva er planene for helgen, forresten? Sees vi i Fakkeltoget mot Pels i morgen?

Ps. Du får kjøpt boken HER

Nyt helgen, verdens beste lesere ♥

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET. VINNERNE ER ANNONSER HER!