FRA NOOB TIL EKSPERT

           Annonse: Dyson

Jeg er ingen hårekspert, og har ved flere anledninger fleipet med at jeg skal lage tutorials på de mange ulike fuglereirene som finner veien til topplokket. Det er stort sett slike frisyrer det går i – messy bun gange 20, men ikke på en god måte, haha.

Egentlig er det litt synd at det er sånn – at jeg alltid setter håret opp i en dult, liksom… For jeg har faktisk dritfint hår. Det er langt og tykt, og jeg burde gå mye oftere med håret løst. Jeg ser jo at det er kledelig, men det er bare så ufattelig kjedelig! Og irriterende! Hår i ansiktet. Hår overalt. Og så har jeg heller aldri knekt koden hva gjelder ulike frisyrer. Skal jeg gjøre noe ekstra ut av det, går jeg for bølgetang, men dette er fryktelig skadelig for håret. Det kjenner man på lukten… Svidd hår og en røyksky opp i taket, haha – det kan jo ikke være godt for det stakkars håret mitt.

Derfor var jeg veldig nysgjerrig på å teste Dyson Airwrap. Styleren som kombinerer kraftig luftstrøm med kontrollert varme, for å tørke og style håret ditt fra fukt – uten ekstrem varme.

Kanskje dette redskapet kunne hjelpe en noob som meg? Kanskje jeg for en gang skyld kunne skape noen fantastiske frisyrer og masse volum, og kanskje til og med begynne å gå med håret løst?? Jeg er jo så sjukt fornøyd med alt jeg har testet fra Dyson til nå – her snakker vi kvalitet til fingerspissene – så jeg var helt nødt til å teste denne også… Og jaggu klarte jeg ikke å skape det ene magiske resultatet etter det andre… Det var rett og slett gøy å teste ut styleren og de ulike måtene å style på. Jeg fikk en time for meg selv på badet hvor jeg lekte meg med dette nye redskapet, og ble bokstavlig talt blown away av den kraftige luftstrømmen og volumet som oppstod.

Round volumising brush:

Blåser luft inn i håret for å gi det volum. Børsten strammer og former håret etter hvert som det tørker.

40mm Airwrap barrels:

Skap og stabilisér løse krøller eller bølger. Det følger med tilbehør som er vendt både med og mot klokka, slik at du får symmetriske krøller.

30mm Airwrap barrels:

Skap og stabilisér voluminøse krøller eller bølger. Det følger med tilbehør som er vendt både med og mot klokka, slik at du får symmetriske krøller. Perfekt for beach waves!

Soft smoothing brush:

Skaper en glatt, fønet finish. Med myke kuletuppbuster, designet for å være skånsom mot hodebunnen.

Firm smoothing brush:

Skaper en rettere stil med mindre brusete hår og færre løse hårstrå. Med hardere børste, designet for å kontrollere hår som har en tendens til å bli brusete.

Dette var rett og slett skikkelig moro! Jeg koste meg på badet da jeg testet ut Dyson Airwrap, og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med den. Denne luringen krever krever litt tilvenning og et par runder før det virkelig sitter, men når man har fått taket på det, er det ingen tvil om at dette redskapet er ALT! Nå blir det mer løst hår på meg fremover, volum og bølger. Og gjett om jeg skal lage krøller på årets julebord!? Gleder meg!

Du får kjøpt Dyson Airwrap HER!

For å få disse superfine, store krøllene i håret, brukte jeg 30 mm Airwrap barrels, og det tok meg – fra ca. 70% tørt hår – i underkant av 14 minutter å krølle hele håret. Det er så uvant å ha håret sånn, men nå skal jeg venne meg til det, og gå med det løst mye oftere. Jeg føler meg jo så utrolig mye freshere og stelt!

Hva synes dere? Mer av dette eller flere fuglereir? Haha!

Nyt kvelden, fininger! ♥