Annonse

FREAKS IN THE FRONT

Goood evening fra Siddisbyen ♥

Jeg nyter livet med mannen, og fikk han pinadø til å leke fotograf i dag også, etter en kjempekoselig frokost på vår nye favorittkafé her i S-town. Der koste vi oss gløgg med både BLT, kaffe, blåbærjuice og gulrotkake, og vi har begge gått rundt med en real lørdagsfølelse. Sånn er det faktisk her borte… Hver dag er en lørdag her i glade Stavanger. Hehee. 

Jeg rakk akkurat å hente en pakke fra Junkyard før jeg kastet meg i taxien i går, og i den lå blandt annet disse fantastiske platform sneakersene fra Adidas, som jeg klikket hjem for et par dager siden. Kule, sant? I’m in love!

Vintage skinnjakke fra Kiliwatch i Paris // shorts og sokker kjøpt på Hawaii // skjorte fra Daniel Franck (her) // platforms fra Adidas/Junkyard (her) // t-shirt og skjerf fra Monki // lue fra Bits and Bobs (her

I kveld skal vi på date, og jeg gleder meg max til både god middag, god vin, og noen dance moves litt senere. Deilig, deilig torsdag!

Hva er deres planer, superstjerner? ♥

SMASK

Annonse