FREDAG, FREDAG, FREEEDAAAG!

God fredags formiddag, verdens fineste lesere!

Det er helg, solen skinner fra skyfri himmel i Bergen, og jeg nyter en kopp kaffe før jeg skal gå igang med dagens plikter. Jeg drar tilbake til Oslo i morgen, og har en del ting jeg skal fikse før jeg drar. Barndomshjemmet mitt skal selges, og det er mange skap og skuffer som skal gjennomgåes… Ganske så vemodig egentlig, men på mange måter litt artig å finne igjen papirer, skolebøker, leker o.l fra flere år tilbake. Skal dele mine tanker om dette med dere i et senere innlegg, for kjenner det er mye jeg vil si om nettopp det å si farvel til det huset både mamma og jeg har vokst opp i… Rart!

Anyways… Jeg er sikker på at dette blir en herlig dag. I kveld skal jeg møte bergensgjengen, og gleder meg til en fredagskveld fylt med skravling og latter! Vi skal ned til fineste Trine, og danseskoene kommer garantert på senere. Jeg er klar for å danse hele natten lang, sammen med de herlige vennene mine…

Ønsker dere en fortreffelig fredag så lenge, så skrives vi senere.

Sussebilde og klem