Annonse

FREDAGENS AGENDA OG INTERVJU MED KK.NO

Fy søren for noen bra folk dere er! Jeg har nå sittet og kost meg med kommentarene deres, og skal bruke denne deilige fredagskvelden og helgen på å svare dere alle sammen. Dere har så mye flott å tilføye, og jeg kjenner at jeg blir skikkelig stolt over publikumet mitt. Makan for en fin gjeng, ass! Ingen over – ingen ved siden!

Jeg har akkurat hatt besøk av en skjønn journalist fra KK, i forbindelse med et intervju som publiseres samme dag som Vixen Influencer Awards. Dette intervjuet er helt spesielt, og jeg både tror og håper at dere kommer til å digge det som kommer på trykk. Skravla har gått i ett, og nå er jeg faktisk litt kjørt i hodet av min egen stemme, haha. Vi bergensere, altså… Når du først putter på en 10-er holder vi søren meg aldri kjeft, haha!

Selvutløseren har også fått kjørt seg i dag… 50 bilder ble det totalt, hvorav flesteparten så slik ut…

Jeg HATER å bli tatt bilde av – selv med selvutløser! Jeg tror faktisk at man ikke kan endres på akkurat dette punktet – enten så trives man foran kamera, eller så gjør man det ikke. Jeg har i hvert fall aldri klart å bli vant til å stå foran linsen, selv etter 10 år i «gamet» haha. Det er i grunn et håpløst utgangspunkt når man er blogger, siden det liksom er bilder av en sjæl som skal publiseres. Dere har kanskje merket at det er lite meg på denne bloggen, i forhold til mange andre sin? Vel, nå vet dere hvorfor. Jeg kan ikke fordra å bli tatt bilde av! The struggle is real, ass! Hahaha!

Denne uken har vært så digg, og det henger vel sammen med at mandag viste seg å være en onsdag. Slike korte arbeidsuker som det her kan vi like, og nå har vi omsider kommet oss til ukens aller beste dag. Vi har kjøpt inn noen øl som vi skal kose oss med i kveld, og på menyen står hjemmelaget pizza. Mums! I’m ready for you!

Ellers har jeg ikke så veldig mye mer å tilføye enn at jeg digger dere, og at jeg håper dere får en vidunderlig fredag. På min agenda står det kun «hygge» ! Tenk det, verken rydding eller klesvask har sneket seg inn på to do-listen, haha.

Hva skal dere i kveld? Blir det hæla i taket eller chill på såffan?

Klem i fleng ♥

Annonse