Annonse

FRESH & COLORFUL

Freeedaaaag ♥

TENK, nå er det søren meg helg igjen gitt, og det er så ufattelig deilig. Dennis stikker snart til Kristiansand med en kompis for litt etterlengtet bromance-tid, og det betyr jo at jeg har satt av hele helgen til de deilige venninnene mine. Det er flaut lenge siden sist vi har hatt en real hang out, så i helgen skal vi ta igjen alt det tapte over god mat og vin. Jeg gleder meg sååå!

Før jeg ønsker helgen velkommen skal jeg komme meg à jour med to do-listen, og etter jeg fikk en pakke hjem i posten med superfresht og fargerikt kontorstasj, har det vært både hyggeligere og enklere å være strukturert, og i tillegg få unna alle punkter. En fargerik tilværelse rundt meg på arbeidsplassen er alfa omega for å opprettholde både motivasjon og energi, så da ble jeg så glad da bloggeren Kristin tipset om en selger på Etsy som tilbyr alt dette freshe stasjet under her. Hurra!!

Stasj fra Etsy (her

Freshe ting, sant? Dette er sånne små herligheter som gjør hverdagen ekstra fin, og små ting som jeg setter skikkelig stor pris på.. Ofte er det ikke mer som skal til..

Hva er planene deres for denne solfylte og deilige fredagen da? Har dere noe spennende på agendaen?

Klem i fleng 

 

Annonse