Annonse

FRESHLY SQUEEZED!!

Zzzzz… zzzz… zzzz…

Jeg tror jeg sover selvom jeg er våken, for dette her var fryktelig tidlig!

God morgen, fininger.. Happy Monday! Vi er oppe og nikker, og skal om en liten halvtime sette kursen mot flyplassen og deretter heimatt til Oslo. Akkurat nå føles det som om ferien startet i går, og jeg er langt fra klar for å skille lag med de gærningene her nede, haha. Men jeg blir jo aldri klar for noe avskjed.. Det verste jeg vet er at noe tar slutt, men da gjelder det å se frem til det som venter deg hjemme 

Nå gleder jeg meg veldig til å kysse litt på mannen min, og til å se de fine venninnene mine igjen.. Og selvfølgelig til å se Fokusen igjen, og ikke minst til å gå i gang med å pakke ned hele Toftes Gate. Tenk da.. Nå flytter vi hvert øyeblikk, og jeg gleder meg faktisk til et helvettes flyttekaos! Snart er vi på plass i egen bolig, og det er få ting som gjør meg mer begeistret. 

Jeg sitter her med øynene i kryss, mens jeg slurper i meg kaffe og ferskpresset appelsinjuice. Jeg hadde glemt hvor himla godt det er å presse appelsinene selv, og jeg hadde også glemt hvor inn i satans lang tid det tar, haha. Man må jo for pokker presse hundre appelsiner bare for å få ett glass, og det passer dårlig for sånne utålmodige sjeler som meg. Men så ble det jo jaggu noen bilder av det hele, og det er jo noe å rope hurra for! 

Alt som kan blogges, ass.. Det gjelder bare å være litt kreativ, haha!

Alright.. 

Sees i Oslo, skjønne venner! Skinner solen der hjemme? Hvis ikke skal jeg prøve å ta med meg noen solstråler herfra!

LOVE YA 

Annonse