Annonse

FRIDAY, BABY!

Alohaaa, cuties ♥

Det er freeeedaaaag, og selvom man er på ferie, så er faktisk fredag den aller beste dagen i uken. Den fredagsfølelsen man alltid sitter med når uken går mot helg er bare helt herlig, og nå titter jeg bare innom med en liten fredags-kollasj, samt for å minne dere på om at vinneren av MAST krøllstaven kåres i dag, og annonseres på facebooksiden min som dere finner HER. Har dere enda ikke deltatt i konkurransen, kan dere klikke dere inn HER, for å gjøre nettopp det. Juuubiiiii!

Nå skal vi snart ned til sentrum for å nyte en deilig lunch i godt selskap, så da vil jeg bare ønske dere alle en fantastisk start på dagen og helgen, og så skrives vi litt senere i dag. 

Husk at jeg digger dere, og setter uendelig stor pris på dere ♥

Masse kjærlighet fra meg!

Annonse