Annonse

FRIDAY DIARY

Happy day, happy Friday!

Juuhuuu, helg og greier, og full fest i går. GØY! I går var det jo duket for førpremiere på Fifty Shades Of Grey, og la oss bare sette av noen få minutter til å snakke litt om filmen.. Jeg skal ikke røpe for mye da flere av dere sikkert har store planer om å se den nå i nærmeste fremtid, men jeg kan ikke akkurat si at jeg var overbegeistret.

Halvdårlige skuespillere, en mann som liksom skal være skikkelig mannemann som ikke var mannemann i det hele tatt, og rett og slett for lite kleinhet. Man skulle jo tro og ikke minst forvente at man skulle bli litt svett i luggen og rød i kinnene av å se denne filmen i en fullsatt kinosal, men det kunne jeg se langt etter.. Kjipt! Jeg hadde så sinnsyke forventinger, og de innfridde ikke.. Buhu!

Det som jeg derimot ser på som positivt er viktigheten med denne filmen. Jeg tror den kan være til en vanvittig inspirasjon for sexlivet til mange, og selvom man ikke kjører på med et eget og fullt utstyrt «play room», er det viktig å huske på at man kan gjøre mer enn å holde sexen til noe som foregår i en seng under dynen. Jeg må også bare legge til at jeg er sterkt uenig i at enkelte mener at filmen romantiserer overgrep. Frøken Steel visste godt hva hun var med på, det var hele tiden rom for at hun kunne sette foten ned, så noe overgrep og voldtekt ser man ikke et snev av. Tåpelige uttalelser spør du meg! Skikkelig tåpelig!

Dagbladet var selvfølgelig på plass på etterfesten, og en liten videosnutt hvor jeg deler litt feelgood ser dere HER. Jeg ler meg ihjel, ass! Også av den lille snutten i VG. Check it out HER

Jeg fikk knipset et par-tre bilder fra festen i går, men deretter gikk kameraet rett i glemmeboken. Når man har roulette- og Black Jack bord på fest er jeg solgt, så det tok ikke lange tiden før jeg gamblet som pokker. Bare så kjedelig at det ikke var mulig å spille med ekte cash, haha!

Eller..

Det var sikkert meget fornuftig.. Jeg kan jo ikke akkurat skryte på meg vinnerlykke, selvom jeg i går hadde gått seirende ut med nærmere 30.000 kroner, om chipsene hadde hatt en ekte verdi, wæææ! Det hadde ikke vært feil med en sånn gevinst!


 
Åh! Fredrik over her ass.. Bergenser og greier! Viktig å holde sammen og få påfyll av skarre-R, haha!

Nå skal jeg shine leiligheten.. Den ser ikke ut som vanlig, men til helgen må den være litt koselig og innbydende. Ikke særlig hyggelig å innta fredagstacoen i en rotete sofakrok, mens sofabordet er fylt opp av pizzaesker og tomme brusflasker fra uken som har gått. Usj!

Men dere? Hva er forventningene til Fifty Shades? Noen som gleder seg til å se den?

SMASK ♥ 

Annonse