Annonse

FRIDAY FAVORITES

WUUUUHUUUUU!

ENDELIG er de her.. De diggeste hoodiene EVAH.. Supersoft, superfresh, superdigg og superkul! I tillegg har både det knallrosa skjørtet kommet på lager, sammen med påfyll av galaxy snapback og noen neglelakker som forsvant ut av butikken før jeg rakk å blunke, haha!

Under her har jeg satt sammen et aldri så lite happy mood board med mine fredagsfavoritter, og alt får dere selvfølgelig på StyleConnection.no. Og dere? Siden det er helg og siden jeg liker dere så innmari godt, skal dere få 15% avslag i pris denne helgen, ved å aktivere rabattkoden ILOVEYOU når dere kommer til kassen. HURRA! 


1. Space Snapback – Pink HER 2. Cement The Deal fra OPI HER 3. Hotter Than You Pink fra OPI HER 4. Rookie Tee HER 5. Skull Bracelet – Black HER

6. Sunset Sweat – White HER 7. Galaxy Skater Skirt HER 8. Shine For Me fra OPI HER 9. Push & Pur-Pull fra OPI HER 10. Sunset Sweat – Mint HER

11. Space Snapback – Galaxy HER 12. Bow Ring HER 13. Skater Skirt – Hot Pink HER 14. Frankie Tank Top HER 

Sånn.. Nå kan jeg snaaart ta helg.. Må bare bli ferdig med et par-tre punker til som står skrevet med tjukk sprittusj på to do-listen. Jeg må bli ferdig i kveld da vi reiser til Bergen i morgen, og videre til New York på søndag. Shit, jeg må pakke!! Det hadde jeg helt glemt, haha. Og etter det.. DA er det helg, og fredagskvelden tilbringes i sofakroken med mannen min, smågodt og hjemmelaget pizza. Deilig!

Nyt kvelden, verdens beste lesere ♥ Har dere noen hyggelige planer?

SMASK

Annonse