Annonse

FRIDAY FEELGOOD

Hei igjen og goooood ettermiddag ♥

Så deilig at helgen er her for fullt.. Nå skal den bare nytes, og for min del er fredagsettermiddagen litt ekstra happy da jeg nettopp fikk noen pakker på døren med nye StyleConnection-goodies som jeg har ventet på. Butikken kommer til å fylles opp av nye, fargerike og deilige produkter i uken som kommer, og i denne lille bildeoppdateringen bestående av litt randoms fra uken som har gått, får dere noen friske sneek peaks på hva dere kan se se frem til. 

Vi snakker nye key caps, happy socks, bagger, flere snapbacks, solbriller, iPhone covers, bandanas, hoodies, skjørt og cropped tops, bare for å nevne noe, og jeg kan garantere en sjuuukt sprudlende butikk fremover. Herregud så gøy! Gøy, gøøøy, GØØØØY!

Jiiippiiiii!

Er ikke dette bare noe av det mest sprudlende dere noen sinne har sett? Stay tuned for oppdateringer omkring når nyhetene er tilgjengelig i butikken!

Nå skal jeg hente Dennis på jobb, og så skal vi ta med oss noe take away hjem og sinnsyke mengder med smågodt fra Godteslottet. Yummy! Jeg gleder meg sånn til å trøkke i meg søtsaker og god mat, før Pay og jeg stikker opp i Nydalen for å heie frem Sophie Elise i Mitt Dansecrew. Det skal bli så morsomt å se dem danse live, og etter endt show bærer det rett hjem i armkroken til mannen. Perfekt fredag!

Hva står på deres agenda i dag, fininger? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse