Annonse

FRIDAY I’M IN LOVE

Åh, for en deilig fredag ♥

Fredager i seg selv er jo helt fantastisk, men når man tilbringer dagen i godt selskap, føles det som julaften, bursdag og nyttårsaften på én og samme gang. Vi har nemlig akkurat kommet hjem fra et superkoselig familiebesøk hos familien Poppe Thorsen, og jeg er bare så uendelig glad for å ha en «svigerfamilie» som er så uendelig fantastisk som den er. Vi snakker noen nydelige besteforelde, noen herlige og vidunderlige tanter, og selvfølgelig et drømmepar av noen svigerforeldre. Alle med herlig humor, og ingen som tar seg selv høytidelig… Akkurat sånn jeg liker det! Ja, og så må vi for all del ikke glemme den skjønne broren og søsteren til Dennis. Fy søren jeg er heldig, for det er ikke en selvfølge at drømmemannens familie er like lett å komme overens med. 

Nå er vi stappmette etter dinner & wine som ble inntatt etter en altfor sen men deilig frokost på en kafé her i sentrum, og siden det var så mange sjarmerende elementer på denne kaféen, ble jo jeg selvfølgelig nødt til å ta opp kameraet og knipse i vei. MED tillatelse av de bak kassen, selvfølgelig.. HEHE!

Etter et godt måltid stakk vi innom videosjappen for å leie film, og jeg er så glad for at det faktisk finnes videoutleie i 2014. Disse videosjappene har jo dessverre blitt en utryddende art, for jeg synes det er noe så herlig og nostalgisk over det å bla seg gjennom DVD cover etter cover, på jakt etter kveldens filmvalg. Filmer fikk vi altså fatt i, og nå har vi parkert oss godt oppi sofahjørnet med noe enda bedre i skålene på bordet foran oss. Herlig fredag!

Nyt kvelden, darlings. Håper dere har det helt fantastisk ♥

Klem i fleng

Annonse