Annonse

FRIDAY ON MY MIND

Wuuhuu ♥

Velkommen skal du være, fredag! Sjuukt digg å se deg igjen.. Det er jo tross alt en hel uke siden sist..

Det er fredag, den er godt i gang, og Dennis og jeg har akkurat kommet hjem igjen etter en superhyggelig fredagslunsj på Grünerløkka Bakeri. Løkka er så herlig, og det er en glede å ha sjarmerende caféer rett utenfor døren. Det var på tide å komme seg ut i høsten i dag, og vi har til og med tatt noen outfitbilder som dere skal få se senere. Yey!

Det er jo nesten en uke siden sist jeg tok på meg noe annet enn joggisen, og det hjalp faktisk på humøret å få på seg både mascara og et fresht antrekk. Jeg er seriøst nødt til å komme meg mer ut av huset. Haha!

Lovely Friday ♥

Ser dere det superherlige mobilcoveret mitt forresten? Jeg elsker palmer, og dette bildet får meg til å drømme om sommer og strandliv. Bildet tok jeg på Ibiza, og på Imagewear kan man lage akkurat de dekslene man selv har lyst på. Hurra! Jeg gikk amok der inne, og flere deksler med inspirerende bilder som jeg både selv har tatt og som jeg har funnet på nett er på vei til meg. Steike så GØY!

Nå blir det litt mer jobbing før jeg skal kjøre Dennis utover til Andreas. De skal nemlig ha en sånn nørdete FIFA-kveld sammen, og jeg skal ut på livet med Katinka og hennes roomie, Rikke. Gleder meg!

Hva står på fredagsplanen da, hotties? 

SMASK

Annonse