FRIDAY SNAPS

Åh♥

Friske blomster, solskinn, pizza, solbriller, iskaffe, Betty og fredag… Dette er virkelig noen reale feelgood-ord som kan krysses av på dagens agenda, og fredagen kunne ikke vært bedre. En oppsummering får dere gjennom disse bildene, og stemningsrapporten beskriver dagen relativt bra.

Da Bettyen var ferdig på jobb møtte hun meg i Ryes parken, hvor jeg satt på en benk med iskaffe i den ene hånden, en granolabar i den andre, og samtidig prøvde å ta bilder av meg selv. Kaffen veltet, granolabaren gikk rett i søpla, men noen bilder klarte jeg jaggu å sikre meg, før jeg hadde tiltrukket meg altfor mye uønsket oppmerksomhet fra mennesker som stirret rart på meg. Heldigvis hadde jeg kjæresten på øret som støtte før Betty kom, så da føltes det ikke så aller verst tatt situasjonen i betraktning. Hahahah, bloggere ass!

Det ble en deilig pizza på Villa Paradiso før vi suste bort til Godteslottet for å handle inn til kvelden. Nå har vi har altså hver sin gigantiske godtepose på lur, men før vi går løs på endeløse mengder med sukker, skal vi kose oss med ferske reker og gullrekken på TV. FOR en herlig fredag, og denne roligkvelden skal nytes til det fulle. 

Hva har dere gjort i dag da, skjønninger, og hva er planene for kvelden? 

Kjærleik i bøttevis ♥