FRIDAY WITH B…

Jeg overdrev visst litt i sted, for den vinen jeg skrøt på meg at vi skulle drikke, vel… Det er saft i glasset mitt, for å si det sånn, og i det andre er Pepsi Max. Belindas favorittdrikk, noe jeg ikke forstår. Jeg haaater Pepsi Max, men det føles som at jeg er den eneste i hele denne vide verden som ikke har sansen. Er jeg virkelig den eneste? Den eneste som blir litt sånn halvdårlig av tanken på et glass av denne ufyselige drikken? Æsj…

Innimellom all jobbing, har vi nå fått i oss litt mat, og sitter nå super sosial med hver sin mac på fanget. 10 minutter er satt av til blogging, og etterpå blir det bare kos. Ingen mac, ingen tv, bare musikk og dype samtaler. Det blir fint. Altfor lenge siden vi har sett hverandre nå, så det er godt å catche up. 

Håper dere har en herlig fredag, fine mennesker. Og gjett da? Jeg har søren meg bestilt tur til Hawaii. Wiiiiiiiii, er så giret!

SMASK