Annonse

FRISØRBESØK

//Sponset behandling

Jeg sitter i skrivende stund og hører på jazz, mens jeg hygger med dagens første kaffekopp. Dennis sover fremdeles, og det er ikke er så rart med tanke på at han ikke la seg før klokken 04.00 i natt. FIFA 18 har nemlig kommet ut. Og når man elsker FIFA, så er det én spesiell hendelse som går inn som ett av årets store høydepunkt – nemlig slippet av en ny FIFA-sesong (eller hva det nå heter) … Jævla FIFA, haha! Så… Nå er det FIFA som gjelder, og det er tydeligvis ikke noe man klarer å løsrive seg fra. Men jeg forstår det jo litt – de gangene jeg blir hekta på Sims, f.eks. er det jo faktisk umulig å legge det fra seg, haha!

I dag føler jeg meg litt ekstra fresh, på tross av at jeg er iført den samme stygge stripete genseren, som jeg har hatt på meg på utallige snaps… I går var jeg nemlig hos frisøren for en liten kur samt oppfriskning av slitte tupper, og nå dufter håret mitt deiligere enn noen gang. Jeg går som dere vet til frisøren max en gang i halvåret – og når jeg først bestemmer meg for en liten stuss, er det én frisør og frisørsalong jeg går til, og det er til Siri som driver Kutt her på Grünerløkka. Hun er så fantastisk og flink, og salongen hennes er fargerik og herlig, med et retro Hawaii-preg. Jeg elsker denne salongen, og koser meg alltid glugg ihjel når jeg er her.

I går var det ekstra hyggelig siden to av frisørene hadde med seg hundene sine. Altså, jeg er jo så svak for de firbente, og disse to fikk jeg kose masse med da jeg satt med kur i håret. Så tillitsfulle og sjarmerende atte hjelp… Vi må få oss ny hund, ass… Et liv uten hund er seriøst et liv uten mening, haha!

Haha, jeg digger etiketten på denne styling primeren til håret; «Day of grace… it’s safer than a sun bed, less obvious than cosmetic surgery and with 100% more movement than a recently botoxed forehead.»

Hahaha, jeg ler meg ihjel! Her på Kutt har man altså mye god underholdning mens man venter, som for eksempel denne festlige boken, «how to poo at work» ! Dette minner meg om tiden jeg jobbet i et firma hvor vi var rundt 80 ansatte. Der brukte alle handikaptoalettet i 6. etasje om man skulle litt mer enn å tisse – det var liksom en kjent sak på officen, haha!

Jeg fikk definitivt en uplift i går, og stusset både tupper og klippet håret kortere i front. Ikke de store endringene med andre ord, men akkurat nok til at jeg føler meg litt freshere. Jeg skal vise litt mer av håret på Snapchat senere i dag (Styleconnection).

Nå skal jeg vekke Dennis, og så blir det lørdagsfrokost og outfitbilder. I dag titter jo solen frem også, og da blir det liksom litt kjekkere å gå ut av huset – yay. Har dere noen spennende planer i dag, fininger?

Suss og klem

Annonse