Annonse

FRIYAY

Den hjelmen er fryktelig trang i dag, haha!

Det var jo full fest i går.. En skikkelig bra og gøy fest, og endelig klarte jeg å finne en sånn fin balanse mellom hengedrita og edru. HE HE! Det er nemlig ikke alltid en oppgave jeg nailer, men i går hadde jeg fin flyt.. Godt jobbet, Kristin! Flott å være i stand til å føre viktige samtaler og faktisk huske dem dagen etterpå!!

Jeg sitter her og trøkker i meg ost på lyst brød. Ost er jo LIVET! Fransk ost.. I Paris ble det en del ost, og derfor er kjøleskapet mitt nå fylt opp av stinkende ost som har spredd seg ut i stuen. Det er jo skikkelig digg – spesielt dagen derpå, men så er det jo noe med det at osten smaker best når den stinker som verst! Jeg eeeelsker ost, og hadde ikke klart å leve uten! 

Kaffen har kommet i mummikoppen, friske blomster har kommet i hus, og ut i fra disse bildene ser det jo egentlig ut som at alt er strøkent og under kontroll.. Det er det altså ikke, for rundt meg er et hav av rot, skitne kopper og fat som vi har vært for late til å sette inn i oppvaskmaskinen. Søppelet flyter, cribben ser ut som en svinesti, men etter jeg har kommet hjem igjen fra en liten visitt hos TV2 skal jeg gjøre leiligheten helgeklar! Jeg har ånden over meg, og gleder meg max til å rydde og vaske!

Apropos TV2.. Det er jo snart duket for en ny sesong av Bloggerne, og jeg har gleden av å avsløre at jeg skal være med i sesong 4 også!! Wuuuuuhuuuuuuu, jeg er så giret på enda en runde, og det håper jeg dere er også! Jeg har spurt dere før men spør dere igjen.. Hva vil dere se mer av i serien? Alltid kjekt med litt innspill fra dere, som vi kan ha i bakhodet når vi filmer!

Alright.. Jeg er forsinket til avtalen min og blir nødt til å komme meg ut av døren ASAP!

Nyt dagen så lenge så skravles vi senere ♥

SMASK

Annonse