Annonse

FROKOST FOR TO

Jeg kan ikke huske sist det kun var oss to som spiste frokost sammen… Dennis og jeg. I helgene er det liv og røre fra klokken 7, og helgefrokosten er ikke lenger så rolig og avslappende som den en gang var. Den gangen vi kunne bruke lang tid, vet dere…

Nå handler den om å prøve å få mini til sitte stille i minst 10 minutter mens han spiser, gjøre et tappert forsøk på å få ham til å la være og kaste mat på gulvet, og i tillegg avlede og underholde i det klissete barnehender fulle i peanøttsmør, er på vei til å forsvinne opp i det nyvaskete håret, haha. Det er så vidt jeg har rukket å smøre min egen brødskive før vi stuper ut i neste aktivitet, og sånn går no dagan… Koselig? Oh yes! Avslappende? Ikke søren!

I dag var første dag på månedsvis at vi hadde tid til å spise en sen frokost, bare oss to. I stuen. Med levende lys og hele pakken. Fy søren for en god start på dagen ♥ Ferskt brød med godt pålegg, juice og smoothie-shots i skikkelig hotellfrokost-stil, stod på menyen i dag, og det var deilig å få denne tiden sammen til å spise i fred og ro, og til å prate sammen.

Dette gjorde godt for kropp og sjel, og jeg kjenner at jeg er litt mer klar til å jobbe meg gjennom to do-listen, enn ellers… Mer av dette, takk!

Og apropos to do-liste… Den er milelang, så nå gjelder det å henge i! Måtte dere få en vidunderlig tirsdag, skjønne venner. Jeg digger dere så hinsides ♥

Annonse