FROKOST FOR TO

Solen har akkurat meldt sin ankomst, og det er på tide å ta på seg skoene å legge ut på mye eventyr. I dag har vi ikke hatt noe hastverk med å komme oss ut, sånn siden vi faktisk tok frokosten hjemme i leiligheten. Det er jo litt hyggelig det også noen ganger – å bare ta det helt chill på formiddagen, og nyte en digg frokost på «hjemmebane» ♥

Dere så kanskje på Snapchat at jeg var ute på frokostjakt litt tidligere i dag, og det skulle vise seg å bli en morsom opplevelse. Rett borti gaten her har de et ganske stort marked, hvor gamle damer med skaut står og selger frukt, bær og grønnsaker… I tillegg til dette selges et hav av falske blomster, og her snakker vi ikke sånne blomster som ser ekte ut – neida… Disse blomstene er så fake atte hjelp, og det var jaggu ikke lett å finne noen friske blomster som jeg kunne sette igjen til huseier, som takk for oss (jeg synes det er litt alright når de man leier av på Airbnb, er ekstra behjelpelig og hyggelige). Man kan ikke sette igjen en bukett med plastikkblomster, ass – der går grensen, haha.

Heldigvis fant jeg noen ekte blomster etter mye om og men, i tillegg til ferske baguetter, litt frukt og grønt, og topping til en superenkel og god smoothiebowl.

HOT TIPS: Smoothiebowls er jo superdigg, men det er jo ikke alltid man orker å blande sammen en smoothie fra scratch, og i veldig mange tilfeller mangler man jo rett og slett en blender når man er på reise. I slike tilfeller funker ferdigblandet smoothie perfekt, som f.eks. smoothiene fra Froosh. Disse er jo såååå gode, og da er det eneste du trenger noe yummy topping. I dag fant jeg litt forskjellige nøtter, bær og frø i løsvekt, som passet perfekt på toppen av denne herligheten. Mums!

Denne dagen skal nytes, og på planen står museumsbesøk, cocktailbar og Gamlebyen. Kameraene blir selvfølgelig med på tur, og en ny vlogg er like rundt hjørnet. Husk å subscribe på YouTube-kanalen vår, sånn at dere ikke går glipp av det som publiseres der, hurra!

Sees senere, fininger ♥