Annonse

FROKOST MED NOKO ATTÅT

//Annonse

Darlings ♥

Jeg kom meg ikke opp klokken seks i dag, men shit la gå. Så lenge jeg i hvert fall er oppe før ni får jeg være fornøyd, og morgentimene har gått med til gjennomgang av mail.. Som vanlig.. Jeg kan ikke akkurat skryte på meg en variert arbeidsdag og de store forandringene fra dag til dag. Jeg står opp, tar på meg den slitne joggisen som jeg går med hver dag, lar BH’en ligge (i know, ikke bra, jada.. hengepupper here we come), setter håret opp i en stor dult på toppen av hodet, for så å sette meg ned ved spisebordet, skru på datan, og sitte som en zombie i noen minutter til jeg lar øyene bli vant til det skarpe lyset fra macen. DER starter dagen min, og så blir jeg sittende til langt ut på ettermiddagen. Haha, høres det spennende ut? Not much, og innimellom disse timene på kjøkkenet prøver jeg også samtidig å la inspirasjonen velte over meg, slik at jeg kan dele noe spenstige greier med dere.. 

Det er jaggu ikke like lett alltid, skal jeg fortelle dere, og derfor er det superdigg når jeg har planlagte blogginnlegg med samarbeidspartnere notert i kalenderen. Da blir jeg liksom tvunget til å gjøre en god innsats samtidig som jeg har noe å skrive om, og det er skikkelig deilig hvis kreativiteten ikke er helt 110%. 

I dag er altså en sånn dag, og til min store glede har jeg notert samarbeidspartneren Biopharma inn i almanakken. Vi snakker kosttilskudd, folkens, og jeg må jo bare si at jeg blir helt frelst når jeg ser at ordene tranebær og blåbær er inkludert i oversikten over ingrediensene. Både tranebær og blåbær er godt for deg, det vet vi alle, og når man på toppen av det hele mikser det sammen med trendy bjørkeblad OG noe så rått som kjerringrokk, blir det vel bare fyrverkeri og godstemning på én og samme gang.

Jeg har nå begynt å inkludere litt Biopharma Tranebær til frokosten, for hvis kosttilskuddet faktisk bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon, beskytte cellene mot oksidativt stress, og i tillegg funke som bare rakkern for å unngå den altfor ultrakjipe urinveisinfeksjonen som ofte sniker seg innpå i disse kalde månedene vi har foran oss, nei da ser jeg ingen grunn til å la være, mens jeg samtidig roper høyt hurra.

Jeg har nemlig vært altfor lite flink til å tilføre litt kosttilskudd i hverdagen, og tabletter som skal svelges funker 100 ganger bedre enn alt det der som smaker så altfor godt. Sanasol fra barndommens glade dager, f.eks.. Haha, husker dere? Satan så yummy det var, og hadde det ikke vært for at mamma var flink til å gjemme flasken, hadde jeg nok tatt en aldri så liten overdose på den altfor deilige og flytende vitaminmiksen med appelsinsmak. Om vitaminene smaker for godt, blir jeg som et lite barn igjen, og da jeg fikk tilsendt kosttilskuddet som jeg skriver om her, fikk jeg i samme pakke tilsendt sånne vingummi vitaminløver. LIVSFARLIG! Jeg åpnet boksen og kastet innpå en håndfull før jeg leste at anbefalt døgndose var 2 vitaminløver.. IKKE 15! HE HE! 

Jaja.. I’m still alive!

Alright..

Da er vi enige i at kosttilskudd er bra, og at man ikke må drikke for mye Sanasol eller spise for mange Vitaminløver, oki? Enig? Toppers.. Beste av alt er at du får fatt i både Biopharma Tranebær og Vitaminløver på alle dagligvarebutikker, så da blir det liksom hundre ganger enklere å være litt ekstra bevisst og sunn i en hektisk hverdag. Jiippiiii!

Hva står på planen for dagen da, fininger? Har dere en fin tirsdag så langt? 

 

LOVE YOU ALL ♥

 

   

Annonse