Annonse

FROKOST PÅ SENGEN

Annonselenke

Søndag… Den nest beste dagen i uken om man ikke har vært ute og festet dagen i forveien. Og disse deilige, avslappende søndagene… Kunne de ikke bare vart litt lenger? I dag har vi riktignok fått en ekstra time, og akkurat det er jo litt fint å tenke på.

I dag har vi brukt lang tid på å komme oss opp av sengen. Dennis ligger faktisk fortsatt og sover – han sovnet igjen etter en liten frokost på sengen, så nå tenker jeg at han bare skal få ligge der til han våkner av seg selv. Det har jo kommet et nytt Playstation-spill på markedet, som visst nok skal være helt sjukt. Så han ble sittende å spille i hele natt, haha. Hadde det kommet en ny tilleggspakke til Sims, så hadde jeg lett sittet til langt ut på natten jeg også.

Uansett… Frokost på sengen er noe av det koseligste jeg vet, og en perfekt start på dagen. I ukedagene unner jeg meg en kopp kaffe på sengen før jeg drar meg opp, men å ta hele frokosten på soverommet, blir det liksom ikke tid til. Derfor er søndagene ekstra fine, siden vi ofte blir liggende til langt ut på dagen, med god frokost og gode samtaler.

•     •     •     •     •     •     •     •     •

Dette superfine serveringsbrettet i tre har håndtak laget av gjenbrukt kobber, og jeg elsker det! Du finner det HER.

I dag skal jeg få hengt opp de nye gardinene i stuen, og jeg gleder meg sånn til å få bort de grusomme lamellgardinene som har hengt her siden vi flyttet inn. Gardiner kommer til å gjøre hele rommet lunere, og langt mer trivelig. I hvert fall nå som julen nærmer seg med stormskritt ♥

Hva står på planen deres i dag, fininger?

Annonse