FROKOSTPRATEN EP. 13: NÅR LIVET SUGER

Annonse: AXA

//Lokal tid: 06.52

Null seks femtito… Det kommer seg, haha! Vi har også funnet ut at wifi’en kun fungerer midt på natten da det er færre som er pålogget, så denne jetlaggen passer oss i grunn perfekt. Nå fikk vi nemlig mulighet til å laste opp en splitter ny episode av «Frokostpraten» , hvor vi bl.a snakker litt om det å være på et litt vanskelig sted i livet. I tillegg har vi til vår store glede fått med oss AXA! Her snakker vi altså verdens beste granola-blanding, som vi har pratet litt om tidligere, og i dag testet vi ut en ny smak som for min del bringer frem herlige barndomsminner. Åh!

Om du ikke vet hva du skal ha til frokost i morgen, kan jeg varmt anbefale granola fra AXA. Den er sunn, crunchy, vegansk, og selvfølgelig ufattelig smakfull. Den er faktisk så god at vi har tatt med to pakker til USA, haha. Frokosten på hotellene her nede er nemlig ikke akkurat noe å rope hurra for!

Jeg lurer på om vi skal prøve å sove litt til, sånn at vi forhåpentligvis holder ut litt lenger enn vi gjorde i går. Alt av restauranter i nærheten hadde steng kjøkkenet da vi omsider våknet til liv, så da ble det fries fra Mc Donalds og et stort fruktbeger fra Walgreens til middag. Stusselig, ass!

Har ukens første dag behandlet dere bra, fininger?