FROKOSTPRATEN – EPISODE 9!

Mine fine ♥ Vi fikk mekket ihop en ny episode av «Frokostpraten» i går, men jeg ønsket ikke å dele den her på bloggen før i dag. Gårsdagens innlegg var såpass viktig, at jeg ønsket at dette skulle få full fokus. Jeg håper dere alle hadde en fin dag i går, på tross av «omstendighetene» .

Vi fikk som sagt spilt inn en ny episode, og dette skulle vise seg å bli både utfordrende og varmt. Herregud så varmt, haha. Trykk på play, så skjønner dere hva jeg mener!

Dennis og jeg dro ut på date i går kveld, på en av våre favorittrestauranter her nede. Jeg vet ikke om jeg har laget en restaurant-guide tidligere, men kanskje jeg skal gjøre det denne gangen? Jeg har fått inntrykk av at det er mange av dere som ferierer her i Albir, så da kan det kanskje være kjekt å lese om mine/våre favoritter?

Nå skal vi prøve å få litt sol på kroppen. Vi blir jo så fort utålmodige når vi ligger ved bassenget, men en time eller to burde vi klare å få til, hah. Nyt livet der hjemme, fininger, eller hvor enn dere befinner dere ♥