Annonse

FROKOSTTIPS: EN GRØNN VITAMINBOMBE

Annonse: Superliv

Et av de spørsmålene som oftest går igjen når det kommer til plantebasert kosthold, er hvordan jeg får i meg nok vitaminer. Det er fortsatt mange som tror at det er vanskelig å få i seg det man trenger når man dropper animalsk protein, men heldigvis er dette ikke tilfelle. Man får i seg alt man trenger fra planteriket, bortsett fra B12. Og B12 kan man enkelt få i seg gjennom f.eks. tabletter.

Jeg har aldri hatt mangel på noe som helst i løpet av disse 4 årene hvor jeg har for det meste spist plantebasert. (Med unntak av fisk og skalldyr fra tid til annen…) Og det er alltid like gøy når legen min gir meg tommel opp og kan fortelle meg at jeg ikke mangler noe – hurra!

For å være helt sikker på at jeg fortsetter i riktig spor, og at jeg sørger for at kroppen får alt den trenger, implementerer jeg chlorella og spirulina i kostholdet. Disse grønne vitaminbombene er er de beste kildene til komplette næringsstoffer vi kjenner. De inneholder alle næringsstoffene kroppen trenger i sin naturlige form, ved å være kilder til omega-3 fettsyrer, vitaminer, proteiner, og samtlige andre viktige næringsstoffer.

For å lage seg en ekstra fin start på dagen, er det viktig med sunt påfyll og en god frokost. Jeg har blitt fullstendig hekta på de runde knekkebrødene fra Wasa med chia og havsalt, toppet med avokado, spirer og pepper. I tillegg tar jeg ti tabletter spirulina og ti tabletter chlorella som jeg enten svelger ned med vann, eller som jeg knuser og drysser over avokadoen. Disse kan også blandes i smoothies eller annen drikke om ønskelig.

Disse produktene finner dere på superliv.no, og siden det nye året er i full sving, og siden Superliv er i det gavmilde hjørnet i dag, har vi gleden av å bjuda på en aldri så liten rabattkode!

Koden: Kristin20 (gyldig til søndag 16.februar) gir dere 20% rabatt på alle produktene på superliv.no. Her inne finner dere også mange fantastiske oppskrifter, om dere er interessert i noen gode tips til hva spirulina og chlorella kan brukes i.

Nå skal vi snart åpne et helt nytt kapittel i livet vårt, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer! Stay tuned ♥

Annonse