Annonse

FROM SAN DIEGO TO HOLLYWOOD

Hei igjen, verdens fineste lesere ♥

I løpet av en dag her i Unaiten går kameraet rimelig varmt, og siden jeg som har over middels interesse for å ta bilder, er det svært vanskelig å begrense seg når det kommer til hva som skal publiseres, og hva som må bli igjen på data’n. Jeg vil jo egentlig legge ut alle bildene som gjemmer seg på minnekortet, men det sier seg selv at langt over hundre bilder i hvert innlegg ikke lar seg gjøre. Derfor tenkte jeg nå å komme med litt diverse snaps fra litt forskjellige deler fra søndagen, og her får dere en smakebit av både Laguna Beach, vår lille vandring langs Hollywood’s Walk of Fame, samt andre stemningsbilder som forhåpentligvis kan bringe frem et lite smil. 

Vi nyter dagene til det fulle, suser fra A til B i vår deilige SUV, vi drikker ekstremt mye kaffe, kaster i oss en liten dose frukt og større mengder grisete mat i ren og skjær USA ånd, for det er faktisk umulig å finne noe sunt langs veiene her i landet, når man er på roadtrip. Det er faktisk fullstendig umulig, men det kommer vel egentlig ikke som et sjokk på noen av oss, så i tillegg til overvekt i kofferten, kan jeg nesten banne på at min egen vekt er noe høyere enn da jeg dro ned, og det er faktisk bare på to uker. Hahahaha, og hei hvor det går på ferie i det store utland… 


Ja, og så var vi selvfølgelig innom Hooters, for det er en sånn ting man å gjøre når man er i USA, for selvom maten ikke er noe spesielt god, er de damene i kort shorts og puppene veltende ut av toppen, såpass god underholdning at det er verdt å få med seg. I tillegg møtte jeg Darth Vader, og han fikk jeg klemme litt på og leke litt med for 1 dollar. Og siden Belinda og jeg har hatt en sånn intern og funny greie med Dart og Laiilaaa, ble faktisk dette et halvt minutt bestående av ekte hurramegrundt-stemning… Absolutt verdt den dollaren! 

Og så må jeg selvfølgelig ikke glemme at jeg satt meg ned med stjernen til Johnny Depp, men siden innstillingen på kameraet var helt føkka, ble bildet altfor uklart, så da får dere nøye dere med den ikke fullt så kule stjernen til Halle Berry… Men det går fint! 

Har jeg fått med meg alt nå? Hmmm… Ja det tror jeg, og jeg gleder meg allerede til neste update. Da får dere nemlig se det spektakulære Hollywood-skiltet… Med oss i full posering foran, selvfølgelig!

Kos dere gløgg ihjel så lenge, så snakkes vi snart, og aldri glem at dere rocker, og at jeg er veldig glad i dere. 

SMASK ♥

 

Annonse