Annonse

FRYSNINGER!

Jeg var nok i overkant optimistisk da jeg satt i gang med dette tyllskjørt-prosjektet mitt i går, for det der tok myyye lenger tid enn forventet. Klokken halv fire i natt kunne jeg omsider krype til køys, så nå håper jeg bare at hele antrekket funker som bare rakkern, juuhuuu!

Og så over til noe helt annet – nemlig en film jeg gleder meg noe så ubeskrivelig mye til å se. Det er jo lenge siden dette ble annonsert, men treige meg så først traileren nå, og bare «WOW» ! Jeg er nok ikke alene om å se frem til dette, og traileren alene gir meg de villeste frysningene. Tenk det, Skjønnheten og Udyret, med Emma Watson som Belle… Altså! Dette blir rett og slett helt magisk.

Beauty and the Beast var min favoritt Disney-film da jeg var yngre, og jeg kunne se den om og om igjen uten å gå lei. Det er faktisk ingen annen Disney-film som topper denne, og jeg må innrømme at jeg alltid feller noen tårer når de danser til «Tale as old as time» , åh! Måtte mars 2017 komme fort – jeg klarer nesten ikke vente ♥

Hva står på planen i dag, fininger?

Annonse