FUCK WHAT PEOPLE THINK

Hei skjønninger.

 

Jeg har fått en del henvendelser fra blogglesere hvor spørsmålene som gjentar seg lyder som følger: «Hvordan takler du kritiske kommentarer på bloggen?» Disse personene som har kontaktet meg vedr. dette har nemlig selv opplevd å få servert noen skikkelige negative gloser i kommentarfeltet, og jeg tenker nå at et innlegg om nettopp dette vil være på sin plass. 

 

Det er nemlig slik at når man velger å offentliggjøre mer eller mindre hele livet sitt på sosiale medier, så må man være forberedt på å få noen negative tilbakemeldinger. Så enkelt er det dessverre bare. Ikke alle kan like det som skrives, meninger man har om forskjellige ting, hvordan man går kledd etc. Dette er selvfølgelig helt greit, og man kan ikke bli likt av alle? Konstruktiv kritikk tar jeg alltid til meg, og dette er noe som er nødvendig i sunne mengder for å vokse og for å forbedre enkelte ting. Det jeg derimot ikke støttet oppunder er drittslenging. Kommentarer som skrives kun for å trykke bloggeren ned i driten, og kommentarer som beskriver hvor sygg- og tragisk bloggleseren synes at du er, har jeg langt fra sansen for. Jeg tenker som så; Hvis du misliker bloggen min så sterkt, hvorfor i det hele tatt ta deg bryet med å lese den? Hvorfor bruke tiden din på å klikke deg inn, lese et innlegg, la deg fylles opp av negativ energi, bli sur og irriter, for så skrive en krenkende kommentar? For å føle deg selv bedre? Føler man seg virkelig bedre av å snakke nedlatende til andre? Jeg har aldri forstått meg på det konseptet der, men dessverre er det faktisk sånn i mange tilfeller? Særlig blandt jenter? Jenter kan være noen ondskapsfulle jævler med null respekt for andre, og dette synes jeg er skikkelig trist. Jeg har fått utallig mange e-poster av herlige jenter som dessverre går gjennom et sant helvette da de enten blir mobbet eller utstøtt fra en gruppe. Som til daglig blir et offer for drittslenging fra de kule jentene i klassen, og som føler at de aldri blir akseptert. Til dere nydelige jenter som ikke har det spesielt bra; Skal det virkelig være opp til andre å avgøre om DU er god nok?? Ikke pokker? Alle er unike på sin måte, og ved å la seg påvirke av andres drittslenging, blir man automatisk et enda større offer som noen dessverre vil rakke enda mer ned på. Jeg har sagt det før men sier det igjen. Prøv å heve dere over drittslengingen. Er det noen som sier «fy faen så jævlig stygg du er» så svar bare: «Og så?? Var det noe mer du ville si?» Kom med en uventet kommentar. Du er god nok! Stol på deg selv!

 

Disse negative kommentarene på diverse blogger, kommer nok aldri til å ta slutt. Jeg opplever selv å bli kalt både stygg, tragisk, helt idiot o.s.v? Men jeg prøver å ikke la dette gå inn på meg. Jeg gir faen og driter i hva folk sier! Dessverre har de negative kommentarene og drittslenging en tendens til å bli det man fokuserer på. Får man 100 kommentarer på et innlegg og 4 av dem er bare dritt, ja så husker man faktisk disse kommentarene aller best. Sad but true. Det er dette man skal prøve å unngå. Prøve å tenke at alle de 96 positive kommentarene betyr så mye mer enn de 4 negative. La oss tenke sånn folkens… Stay positive, stay strong and fuck what people think!

 

Suss og Klem