Annonse

FUN FACTS

5 dager til hjemreise, og til gjensyn med denne gærningen her… Den fine, flotte mannen min, som jeg elsker så inderlig høyt. I dag har han mekket ihop en veldig artig video til YouTube, hvor han deler noen fun facts. Noen morsomme, og noen mer alvorlige – han er så tøff som deler!

At vi faktisk møttes på Paradise Hotel for litt over fem år siden, er bare så forbanna sjukt. Og enda sjukere er det jo faktisk at vi er sammen den dag i dag. Det trodde nok ingen av oss, og hverken han eller jeg så for oss at vi skulle komme til å møte vår soulmate under denne TV-innspillingen. Jeg klarer ikke å se for meg et liv uten denne mannen her – som i utgangspunktet var alt annet enn det jeg «ville ha» … Det er så rart med oss jenter – i hvert fall enkelte av oss, som liksom har laget en liste over diverse kriterier og ting vi på død og liv må kunne krysse av, før vi velger å gå videre med en type.

I mitt tilfelle for 5 år siden, skulle jeg finne meg en mann som bl.a var eldre enn meg, og i hvert fall ingen bartender fra Stavanger. Sånn ble det altså ikke, og det er jeg så inderlig glad for. Dennis har alt jeg kan drømme om, pluss litt til, og er det beste som noen gang har hendt meg. Han er så snill og god, i tillegg til å være sjukt digg, kjekk, varm og høflig. Og så har han noen skikkelig gode verdier som jeg setter enormt stor pris på, i tillegg til å være en som alltid får meg til å le. Jeg har det så gøy med Dennis – han er min aller beste venn, og sånn har det vært siden vi begynte å date.

Anywho, nok snakk – mer YouTube! Her har dere altså noen morsomme fakta om Dennis, dere kanskje ikke visste fra før… Enjoy!

Herregud så ubeskrivelig mye jeg gleder meg til å se han igjen, og ikke minst til turen vi skal legge ut på den 18. mai. Det skal bli så godt for oss begge to ♥ Det skal bli godt for bloggen også, haha. BAre tenk hvor deilige updates det blir fremover da!? Sol, California, farger og palmer? Oh yes!

Har dere en fin dag i dag, skjønninger? I love you!

Annonse