Annonse

FUN FUN FUN

Haha, alright..

Jeg har bare noen få bilder fra den siste timen i går, og jeg kan ikke annet enn å le meg ihjel når jeg tenker tilbake på nettopp denne timen. Av en eller annen grunn endte Pay og jeg opp i sykkeltaxi etter altfor mye frem og tilbake i forhold til hvilket dansegulv vi skulle velge, og jeg tror faktisk at jeg tisset litt på meg av latter på vei oppover mot Majorstuen. Duden på sykkelen trødde på som faen mens vinden blåste den intense svettelukten fra han bak til oss. Så jævla nasty, men vi lo så mye at vi faktisk klarte å overse hele odøren.

Hundre kroner fattigere og ti minutter senere, stod vi utenfor favorittplassen vår for 4 år siden – Horgans, og vi tenkte at vi faktisk bare var nødt til å gi stedet en sjanse for å se om det var like moro der denne gangen som for noen år tilbake. Vel.. La oss bare si at det er en grunn for at vi ikke finner Horgans så interessant lenger. Altfor ungt klientell og desperate mannfolk på jakt etter et ligg er liksom ikke så innafor. Hahah! 

Etter en drink, noen bilder og en sigg stakk vi tilbake til Løkka for å få i oss nattmat på SubWay akkompagnert med en oppsummering fra kvelden, samt en god klem før vi gikk hvert til vårt. Sjuukt morsom kveld, selvom det ikke ble like mye dansing som vi hadde håpet på. Kanskje like greit for jeg er fortsatt støl etter dance off’en på Stratos forrige lørdag. Hahah!

Nå ligger jeg på sofaen etter en real hangover brunch med Mia og Hege, og prøver å manne meg opp til å sette på en klesvask og i tillegg gå løs på reiseregninger +++ som skal sendes til regnskapsfører i morgen. Skyt meg! Ikke akkurat det her jeg har lyst til å gjøre på en slækk søndag.. 

Hvordan behandler denne søndagen dere? Har dere det fint? 

LØØØV

Annonse