Annonse

FUNFACTS VOL.2

Happy good moooorning, elsklinger ♥

Haha, vi kicker i gang dagen med enda flere funfacts om meg, og denne gangen er de skrevet av en venninne.. Nærmere bestemt min deilige, herlige Belinda, og jeg har selvfølgelig også skrevet 10 funfacts om henne som dere bare MÅ lese.. Haha, dette er gøy, gøyere, GØYEST!

Okei, Belinda – ordet er ditt..

«Det er litt ufordrende å skrive 10 ting om Kristin som ikke allerede er blitt sagt av Dennis, for han klarte å kartlegge de 10 tingene som absolutt beskriver henne som smurt, men – det fine med Kristin er at hun bugner av særheter. Ulikt noen andre faktisk. Så here goes:

1. Som Dennis nevnte er Kristin enorm på det å plutselig bare brøle ut i sang og dikt, men det jeg liker aller best, og noe som forekommer overraskende ofte, er når vi sitter i stillhet begge to, gjerne på hver vår mac dypt fokuserte, og hun begynner å synge på en sang hvor hun kan litt av teksten, men dikter resten. Da liker jeg å se opp og sitte å se på henne mens hun synger høyere og høyere og lever seg mer og mer inn i det, mens jeg venter og teller tid og ser hvor lenge det vil ta før hun innser hva hun driver med. Ansiktsutrykket hennes når det går opp for henne hva hun holder på med er like PRICELESS hver gang, og det kommer alltid en latterkrampe like etter (det rare er at ny sang opptreden kan skje 3-6 minutter like etter).

2. Hun er lik hva gjelder dans. Eller. Kan det kalles dans når man mimer at man tar en dame bakfra? Slik kan hun nemlig stå i det uendelige.

3. Én ting jeg både misunner Kristin og ser opp til henne for, er hennes evne til å være 100% gjennomført til enhver tid. Vet dere for eksempel at hver gang hun poster et blogginnlegg, så ser hun på sine forrige blogginnlegg for å passe på at farger og former i det nye blogginnlegget matcher de under? Jeg har prøvd å forklare henne hundre ganger at «INGEN BRYR SEG OM DET!!!» men hun gjør. Veldig. Og like gjennomført er hun uansett hva hun foretar seg. Dere vet de derre super oppstilte bildene av bloggefrokoster og middager og gud vett hva? Hos Kristin er dette ekte. Real life. Hun er faktisk skikkelig husmor og har et hjem som er så gjennomført at det er til å gi henne medalje for, og man spiser aldri et måltid hos henne uten å få både servietter og stearinlys på bordet. 

4. Nå kom jeg på at hun for litt siden rakk meg et gammelt inntørket stykke med pizza grandiosa og spurte om jeg ville ha frokost. Så alle regler har sine unntak, og der har dere enda en funfact; Kristin spiser mye gammel mat.

5. Når man ser et bilde av ghetto-Kristin som poserer med gull-caps foran en tagget og fargerik vegg, tenker man kanskje at hun er litt mer rebelsk enn tradisjonsrik, og jeg vet at hvertfall jeg ble veldig overrasket da jeg lærte hvor ekstremt opptatt hun er av tradisjoner. Både familietradisjoner og norske tradisjoner, og her skinner det fort gjennom at hun er blitt ekstremt godt oppdratt. Hun er mye mer tradisjonsrik enn jeg noen gang kommer til å bli, og selv om hun gjerne kan ta «»»»dansen»»»» hvor hun tar en chick bakfra på offentlige steder hvor slikt overhodet ikke hører hjemme, så er hun overraskende nok veldig opptatt av manerer. Første gang hun sa «ikke sitt med albuene på bordet» mens vi spiste trodde jeg hun køddet. Det gjorde hun ikke. 

6. Kristin bruker ordet «dufter» dersom noe lukter godt, og «lukter» dersom noe lukter vondt. Hun kan høres VELDIG voksen ut til tider i måten hun prater på, og kontrasten blir så stor at jeg alltid ler av henne.

7. Kristin er HYSTERISK MORSOM. Første gang jeg møtte henne ble jeg totalt forelsket i hennes personlighet, og spesielt av det at hun alltid får meg til å le, høyt! Hun er ikke en av de som forteller vitser og gjør seg til mye for å få oppmerksomhet, hun er bare ubeskrivelig morsom i alt hun gjør. Jeg har aldri møtt et menneske før med så mye mimikker og ticks og med så mange sære utfall. Jeg overdriver ikke dersom jeg sier at en av mine favoritthobbyer er å bare se på henne, for jeg begynner alltid å le, og jeg ler alltid høyt.

8. Hun er ekstremt kjærlig, og ekstremt glad i å snakke om følelser. Mitt favorittsitat av henne som ble sagt til meg en av de mange dagene der vi satt på Aurora på Bislett og spiste fritert ost og chorizopølser er følgende: «Belinda? Eg har lyst å krype inn under huden din for da e eg med deg ALLTID». Like wtf. Hun stryker og koser og slår litt og sier alltid «vennen» og er aldri redd for si at hun elsker deg og hvor mye hun savner deg. «EG ELSKER DEEEEEEEEG» er sms?er som ofte tikker inn <3 Jeg kan også huske en gang der hun spurte meg «Belinda kan ishe vi sette oss ned litt no og snakke om ka vi føler for hverandre». Her tror jeg riktignok vi var på en liten snurr.

9. Kristin er også den lateste personen jeg kjenner, samtidig som hun er den mest energirike personen jeg noen gang har møtt. Skjønner dere? Jeg tror latskapen hennes kicker inn når det gjelder ting hun synes er kjedelig. Som å hente ting i boden. Eller trene. Eller gå unødvendige strekninger. Hun kan heller bruke 20 minutter lengre på å finne parkering innen 20 meters avstand til der hun skal, enn å parkere 40 meter unna og spasere bort. Men – hun gjør seg ingenting av å løpe leiligheten, byen og IKEA rundt i 13 timer dersom hun er i et nytt interiørprosjekt, fordi det er GØY, eller «GØYT» som hun sier. 

10. Kristin er den mest uhøytidelige personen jeg kjenner. Jeg, som jenter flest, liker jo ikke hvis jeg blir filmet usminket eller tatt bilde av i feil vinkel, mens Kristin – som vi har sett på Bloggerne – kunne ikke brydd seg mindre, og det elsker jeg henne for! Hun ler bare av seg selv og sier «neimen GUD som eg ser uuut hahahah» og det er en av hennes nydeligste egenskaper. Hun er seg selv 100% og prøver aldri å pynte på fasaden, nettopp fordi hun er god nok som hun er, med eller uten mascara.

Så må jeg bare legge til at Kristin er den særeste personen jeg noen gang har møtt. Hun er den skjønneste, hun er den morsomste, og hun er ikke lik noen. Hun er et fascinerende stykke menneske, og alltid den personen jeg går til når jeg trenger påfyll av glede og livsgnist, men også når jeg gråter og trenger trøst. Hun bugner av energi og den smitter alltid over på de rundt deg, og alle burde ha en som Kristin i sitt liv. Hun har beriket mitt liv mer enn hun aner, og selv om vi bor fra hverandre nå så har det nesten ingenting å si for vi er så mye på Facetime at det føles som om vi er roomies. Så dersom du som leser møter på Kristin out and about, please gå bort å si hei til henne og gi henne en klem, jeg lover at det vil gjøre dagen din, for hun er magisk, og det smitter!»

Åh.. Jeg må jo bare le så tårene triller her, og så blir jeg jo litt rørt på toppen av det hele. Det er jo mange av dere som har spurt om jeg fortsatt har kontakt med Belinda, og det skal jeg love dere at jeg har. Hun er jo en av de viktigste personene i livet mitt, og at hun har flyttet til Kristiansand påvirker ikke det sterke båndet mellom oss. Steike så glad jeg er i den fine frøknen nede på sørlandet, hehe!

Så.. Var dette litt moro eller? Nå har dere søren meg fått høre mye om meg som dere sikkert ikke visste, og det gleder meg at vi blir enda bedre «kjent»

Nyt dagen, herligheter ♥

SMASK

Annonse