Annonse

FUNFACTS

Hallaisen ♥

Jeg kom meg opp grytidlig i dag til min store glede, og har allerede rukket å bli ferdig med et superhyggelig møte på O’neill sitt hovedkontor på Høvik. Nå har jeg fått hentet noen goodies og våtdrakten som jeg skal trøkke kroppen inn i når jeg skal surfe på Marokko.. Prøve å surfe, i hvert fall.. Haha!

En av dere hadde sett på bloggen til Lene Orvik at kjæresten hadde skrevet noen funfacts om henne, som ble publisert på bloggen utenfor hennes kontroll, og som lurte på om jeg kunne gjøre det samme. Denne idéen var jo kjempegod, så i går fikk jeg Dennis til å ta pennen fatt og skrive i vei. Da jeg leste de ti punktene måtte jeg le, og de var ikke så søte som jeg hadde håpet på. LOL!

Okei.. her kommer 10 funfacts om meg, skrevet av min kjære samboer, haha!

 

1. Kristin er TIDENES kontrollfreak. Hun kjefter på meg så fillene fyker når jeg ikke gjør så mye husareid som jeg burde gjøre, men når jeg først gjør noe og prøver å hjelpe til, blir hun forbanna og irritert fordi det ikke gjøres på hennes måte. Ta oppvaskemaskinen feks. Hun er en nazi på oppvaskemaskinen og har et helt eget system for hvordan ting skal plasseres i den. Helt seriøst.. Det er en oppvaskemaskin!!! Men hun er fast bestemt på at HENNES måte er så bra at hun alltid får plass til alt som skal vaskes. 

2. Kristin har ved flere anledninger tisset litt på seg når jeg har fått henne til le. Hun ler så tårene triller og tisset spruter, haha neida, men hun har faktisk tisset litt i trusen, og da blir hun skikkelig sur på meg siden det liksom er min skyld. Det er selvfølgelig umulig å ta henne seriøst når hun prøver å være sur samtidig som hun ler og roper ut «Denniiiiis, nå tisset jeg litt på meg og det er DIN feil, haahhaahhahahaha». 

3. Kristin kan til tider sitte å drømme seg vekk og plutselig hyle ut oppdiktete sanger som ikke rimer i det hele tatt. Det høres selvfølgelig ikke bra ut, for hun er ikke sånn kjempeflink til å synge, og i tillegg blir jeg vettskremt når det plutselig kommer uventete brøl i en egenkomponert melodi ut fra intet. 

4. Det er to ting som skal til for at Kristin sovner. Den ene er å spille et skikkelig dårlig spill på telefonene som heter Auction Wars, og når hun nærmer seg drømmeland forlanger hun å få kos på ryggen til hun sovner. Hun sier det ikke rett ut, men tar tak i hånden min og plasserer den bestemt opp på ryggen hennes mens hun sier «kos meg» med en sånn skikkelig påtatt søt stemme.. Jeg klarer selvfølgelig ikke si nei, men når sant skal sies så er hun veldig flink til å kose meg i håret innimellom.. Litt likestilling skal det tross alt være.  

5. Kristin er den letteste i verden å kødde med. Du kan si «Se, en rosa ellefant», og hun kan svare med «HVOR????». Hun tror på alt uansett hva det er, og er vel den mest lettlurte og naive personen jeg kjenner. Det er jo veldig søtt innimellom, men helt seriøst.. Når man tror på at det står en rosa elefant utenfor huset, da er det noe som ikke stemmer. Den naive delen gjør at hun er ekstremt godtroende om alt og alle, noe som kan være både positivt og negativt. 

6. Kristin ser ut som en slaur omtrent hver eneste dag. Hun står opp, slenger det uvaskede håret opp i en topp på midten av hodet, og tar aldri på seg BH. Hver gang jeg kommer hjem fra jobb kjenner jeg alltid etter om BH’en er på plass, og det er den aldri. Haha!

7. Kristin blir aldri 100% fornøyd når vi er ute å tar bilder av ?dagens outfit?. Selvom jeg sier at vi har fått supre bilder, spør hun alltid om ett siste bilde. Snakk om å tøye grensene til det ytterste!

8. Kristin behandler hunden sin som sitt lille barn. Så nå er den kjempebortskjemt å hører ikke på noen unntatt henne. Hun bærer Fokus som om det skulle vært en liten baby, og dikker og duller med den konstant. 

9. Kristin er ALLTID forseint ute!!!!! ALLTID! Hun prøver å lure deg til å tro at hun er like rundt hjørnet, men det er hun aldri. Hun må være født ti minutter for sent, og det skal mye til for at hun faktisk er tidsnok til en avtale. Heldigvis tar hun seg sammen når det gjelder viktige møter i jobbforbindelse, men hvis det er meg eller venninnene hennes, er du garantert å måtte vente. 

10. Uansett hvor sent ute hun er eller krevende hun kan være, er hun den fineste jenta i verden, som jeg elsker høyere enn alt. 

Hahaahah, skjønn den siste der da, men hva skjer med å utlevere meg big time da?? Jeg kan ikke gjøre annet enn å le, så nå kjenner dere meg enda litt bedre. Dette var jo litt gøy, så hvis det falt i smak skal jeg få en av mine venninner til å gjøre det samme, hehe. 

Alright.. Nå løper jeg videre til Radio NRJ, og i morgen kan dere høre meg på morgenshowet. Wuuhuuuuu.. Talk later!

SMASK

Annonse