Annonse

FUNKY FRESH FOODS

Se der ja – nå er du her igjen, mandag… Det eneste jeg liker med mandagen i uke 47, er at solen er på vei opp, og at det i dag bare er 12 dager igjen til jeg kan dra frem juletreet, haha. Utover dette er det få ting jeg digger med at det er mandag… Jeg hater mandager, hah!

I går, derimot – i går var en skikkelig fin dag som søndager flest, og høydepunktet var daten med jentene og vår lille hjerteknuser. At jeg bare har vært to ganger på Funky Fresh Foods er en skam, men nå har jeg omsider smakt litt på alt det digge de har på menyen, og kan derfor med hånden på hjerte anbefale dette som det ultimate lunsjstedet for veggiser her i Oslo.

Det er en fryd for en veganer å gå på en restaurant eller café, hvor man faktisk kan velge alt som står på menyen, og Funky Fresh Foods er et sånt sted. Forrige gang jeg var valgte jeg Funky Fresh Plate som inneholder grønnsaker, quinoa, hummus og falafel, og halleluja så godt det er. I går bestilte Stine og jeg grillet avocado sandwich, mens Ida og Mia gikk for hver sin søtpotetsuppe – NAM! Alt smakte så godt, så her ble vi sittende å nyte mat og godt selskap i et par deilige timer ♥

Jeg hørte forresten akkurat på radioen at det er meldt store mengder snø i Oslo på onsdag, og nå kjenner jeg at julestemningen begynner å snike seg innpå. Og tenk hvor magisk hvis snøen blir liggende til julaften? Jeg krysser fingrene!

Tusen takk for alle kommentarer på gårsdagens innlegg, forresten… Det var så tøft av Anette å dele denne sterke historien, og hun er evig takknemlig for tilbakemeldinger og engasjement. Takk for at dere leste, delte videre og engasjerte dere – dere er virkelig en herlig gjeng ♥

 

Annonse