Annonse

GALAXY

Wow!

En ny outfit post og greier – jaggu på tide, og happy valentine, people! LOL!

Den dagen der ass. Den mest tåpelige dagen i historien, og det er bare så flaut når lile Norge prøver å adoptere disse amerikanske tradisjonene. I fjor og året før dedikerte jeg et eget innlegg til Valentines Day og hvor dum jeg synes den dagen der er, men i år tenker jeg at det ikke er så mye vits i å gjenta seg selv for tredje år på rad. Jeg tror de aller fleste av dere vet at jeg ikke er fan, og at jeg mener dette er handelsnæringens dag. På denne dagen tror jeg mange føler et enormt kjøpepress noe jeg ikke er særlig begeistret for, og så mener jeg at man ikke trenger en egen dag for å sette pris på dem du er glad i. Jeg mener man bør kjøpe blomster eller en annen oppmerkomhet til en du setter pris på, på hvilken som helst dag på grunnlag av at du har lyst. Ikke fordi du føler du må!

Sånn.. Ferdig med den slags tull og tøys, og som dere skjønner så feirer vi ikke Valentine her i gården. Her har jeg kjøpt mine egne blomster og frokosten var det jeg som stelte i stand. Noe mer romantisk enn vanlig ble den heller ikke, men vi smiler fortsatt og har det vel så bra som alle Valentine-lovers der ute. Instagram og Facebook har jeg boikottet for anledningen, for jeg spyr om jeg ser ETT hjerte til. Sorry ass.. Det er nok noen av dere som er ekstra begeistret i dag, og det er helt ok. Det er fint å være forskjellig ♥

Men okei.. Over til dagens outfit!

På mandag får jeg påfyll av den superkule snapbacken i galaxy samt den rosa neglelakken som forsvant ut av butikken like fort som de kom inn, så det er bare til å glede seg. I tillegg har jeg gleden av å informere at det knallrosa skater skjørtet også er på vei sammen med galaxy «gym» baggen som blir en kul detalje i et hvilket som helst antrekk. Galaxy ass.. Jeg går aldri lei! Fresheste mønsteret typ EVER! 

You like?


Genser fra Just Female // Skjørt, snapback og bag fra StyleConnection (coming soon) // Denim Jakke far Urban // Boots far Dr. Martens // Over-knee sokker fra Urban Outfitters 

Nå skal vi rydde litt her hjemme (neida, det ble visst ikke ryddet før helgen) siden Dennis snart får noen kompiser på vors. Jeg skal ut med jentene i kveld, og jeg gleder meg til å spise god mat, drikke vin og skravle med de fine venninnene mine, mens vi flirer litt av alle som er på date. Det må da være lov, hæ? For det er en veldig klissete dag dette her, og selvom jeg heier på kjærligheten, så heier jeg ikke på akkurat denne dagen her. Det gjør ingen av oss i vennegjengen, så da passer det perfekt med litt girl hang i kveld, wuuuhuuuu!

Digger dere, skjønne venner. Måtte dere få en vidunderlig lørdagskveld ♥

Kyss og Klem 

Annonse