Annonse

GALAXY WITH A TWIST

Happy Monday, Darlings ♥

Jeg sitter og superchiller i sofahjørnet etter en aldri så liten fotosjuut, og hører på at Dennis banner og steiker fordi han trykket på feil knapp inne på Fifaen, og dermed kjøpte en fotballspiller til en million mer enn hva han egentlig koster. Verden holder i skrivende stund på å gå under, for er det ÈN ting som er total jævla krise, så er det å tabbe seg ut i et playstation spill. Unnskyld meg men er det skikkelig stygt å le?? Stakkars mann? Han er helt fortvilet, og jeg jobber intenst for å holde latteren inne. Hahahahahhahahaha!

Fra Fifa til noe litt mer bloggrelatert, nemlig dagens outfit? Jeg har fått på meg noe litt sprudlende siden jeg tross alt er i et ganske så sprudlende humør om dagen, og klærene blir som jeg har nevnt for dere tidligere, valgt ut i fra nettopp dette humøret og dagsform. Galaxy i kombinasjon med leopard synes jeg er superhot, så er her et litt lekent mandagsantrekk. 

Kjole fra SheInside // Jakke fra FlatTop/Urban (her) // Dr.Martens fra Urban Outfitters // Vintage skinnjakke fra Kiliwatch // Solbriller fra LeSpecs // Ringer fra Cubus 

Om ikke lenge skal vi ut og ferie med en god middag og iskald cava. Bobler i glasset er helt innafor på glade dager som det her, og en feiring med verdens beste kjæreste er langt fra feil. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å bli litt tipsy, og til å ta en dans med mannen etter en skikkelig kosekveld på en av Stavangers hyggeligste restauranter. Livet smiler!

Hva skal dere i kveld, skjønnheter? Er det noen av dere som har dratt på påskeferie? 

SMASK ♥

Annonse