Annonse

GALXAY

God morgen fra Geilo ♥

Haha, jeg glemte jo helt å informere om at helgen skulle tilbringes her, så nå sitter vi i sengen etter endt frokost og ser ut på snøen som laver ned. Vi er her i forbindelse med min onkel sin store dag, og det er jo litt komisk at vi befinner oss på samme loacation som en hel haug av bloggere som har en kick off her oppe, i forbindelse med lanseringen av en ny bloggplattform. Jeg så liksom for meg en skikkelig familieweekend uten å møte på et eneste kjentfolk, men der tok jeg sannelig feil. Hyggelig er det jo uansett, men denne helgen er det familiehygge som står i fokus. 

Vi er ca. 20 stk her oppe fra Jon sin «side» om jeg kan forklare det sånn, og som stedatter er det virkelig hyggelig å få være en del av en såpass stor og skjønn familie. I kveld blir det full feiring på Dr. Holms, så da blir det på med paljettkjolen og de høye hælene. Wuuhuu!

Men dere? OMSIDER er Galaxy Skater Skirt kommet ut i butikk, og dette skjørtet vet jeg at flere av dere har ventet spent på. Jeg elsker dette skjørtet som er like perfekt til party som til hverdags i kombinasjon med en chunky strikkegenser eller sweat, og størrelsene er forbedret siden forrige levering av Skater Skirt. De var nemlig fryktelig små i størrelsen, men på Galaxy er både lengden og vidden betydelig mye større. HURRA! 

You like? I såfall jeg jeg bare SÅ glad!!

Og dere? Jeg må igjen sende tusen slengkyss og enda enda en stor takk for alle de fine kommentarene i forrige innlegg. Dere er så vidunderlige at jeg blir varm, og jeg er så ubeskrivelig takknemlig for å ha dere i livet mitt. 

To ting sånn helt på tampen.. Jeg ser at mange lurer på hvor genseren og buksen jeg har på meg i 1. episode av Bloggerne er fra.. Buksen er fra Junkyard og genseren er fra egen kolleksjon. Verdens diggeste sweat med navn Hangover Hoodie, og denne finner dere HER

Den andre tingen er jo at jeg søren meg er finalist i kategorien Folkets Favoritt i Vixen Blog Awards. Wææææ jeg er så glad. Da det ikke var finalister i denne kategorien i fjor tenkte jeg ikke noe over det, før jeg så at det nå er mulig å stemme på de fem av oss som gjennom hele avstemmingen så langt har fått flest stemmer. Nå er det altså opp til dere, fininger.. Denne kategorien samt Beste Outfit Of The Day er det altså leserne som bestemmer utfallet på, og ikke juryen. Derfor blir jeg ekstremt glad om dere vil stemme på meg hvis dere mener jeg fortjener det.. Tenk om jeg blir Folkets Favoritt i år også da? Åh!! Da kommer jeg til å begynne å hylgrine av glede ♥ 

STEM PÅ MEG HER

Nå blir det litt mer avslapping før Dennis og jeg inntar bowlingbanen. I dag skal jeg knuse han rett ned i støvlene, haha!

LØØØV

Annonse