Annonse

GANGEN I 2. ETASJE: FØR OG ETTER

Annonselenker

I dag ble vi liggende i sengen helt til klokken 11.00. Det er jo i grunn altfor lenge, men vi hadde så vondt i kroppen da vi våknet i 8-tiden, at vi ikke hadde sjans til å komme oss opp, haha. Nå begynner vi begge to å føle oss litt bedre, men at Jotunheimen har tatt på, er det i hvert fall ingen tvil om, juuhuu!

For jeg ikke skal spamme denne bloggen med vår vakre nasjonalpark, tenkte jeg å bjuda på en liten interiørpost innimellom slaga. Det har jo skjedd noen små endringer her hjemme, og nå ønsker jeg å vise dere gangen i 2. etasje. Det er ikke så mye som skal til for å gi nytt liv til et lite rom – sånn som her i denne lille gangen.

Som dere ser, er det ikke mye som er gjort. Kommoden og knottene er de samme, men bildet på veggen er byttet ut med speil. Selv om jeg elsker dette bildet, ble gangen enda finere med speil – det gjorde liksom rommet og den smale gangen litt større og mer romslig, men det er jo også en av speilets egenskaper – at speil kan få små rom til å virke større. Jeg synes også det ble skikkelig fint med hengeplanten!

Kommode fra Bohus // Knotter fra Kremmerhuset HER, HER, HER, HER og HER // Gulvteppe HER // Speil fra IKEA // Kronelys fra TGR // Blomsterpotte utsolgt – tilsvarende HER // Lysestake HER og HER // Ampel HER

Hva synes dere? Jeg har lenge hatt en plan på å male gulvet hvitt – det tror jeg vil gjøre gangen enda finere, men kanskje det da kan bli fint med en annen farge på veggen? Hmmm…

Nå skal jeg utover til mamma og Jon en liten tur. Sees i kveld, fininger ♥

Annonse