Annonse

DET GÅR FA*N IKKE AN…

God formiddag fra London, vakre venner… At vi kom frem i det hele tatt er jo et under, sånn siden jeg presterte å gå på feil tog i går da vi skulle fra Gatwick til London City. Hvordan er det mulig, hæ? Dette har jeg jo gjort mange ganger tidligere!

Til mitt forsvar sa han duden som jobbet på flyplassen at vi skulle gå ned til Platform 2 og ta toget som gikk klokken 20.00, og da gjorde vi jo som han sa. Toget kom, toget gikk, og etter en halvtime begynte jeg å bli litt stresset over hvor vi var på vei. Sjokket kom da jeg sjekket Google Maps, for der var vi langt pokker uti gokk, og laaangt ifra Victoria Station hvor vi skulle av… Satan! Dennis ble stresset. Jeg ble stresset. Og deretter begynte jeg å spørre alle i vognen om hvor vi befant oss, og hvor i alle dager vi var på vei. Guildford, folkens… DER endte vi opp. Og hvis dere lurte så er Guildford over 1 time unna Victoria Station. Pokker ta!

Det var bare én ting å gjøre – finne en Uber, og krysse fingrene for at turen ikke  skulle koste en hel månedslønn. Vi var overhodet ikke keen på å sette oss på et nytt tog – sånn mht. at vi kunne gå på samme smell, haha, så da ble det Uber. Heldigvis kostet ikke turen mer enn en 500-lapp, og vi kom oss frem til hotellet til slutt. Vi klarte også så vidt å rekke middagsreservasjonen vi hadde på Samba Sushi klokken 23.00, så det sier jo litt om hvor lenge vi var på reisefot. Den datenighten varte ikke lenge, for å si det sånn –  vi var så sliten og trøtt etter en kaotisk ettermiddag, og det var rett og slett himmelsk å krype til køys. I dag sov vi lenge, og jeg har kost meg meg noen kopper kaffe på sengen – denne rolige morgenstunden gjorde godt ♥

Vi er klar for en spennende og annerledes dag i London. Det blir jobb for min del og ikke tid til verken shopping eller sightseeing, så det får vi heller ta igjen på et senere tidspunkt. Nå er det noe helt annet som gjelder – noe med langt større betydning enn nye tilskudd til garderoben!

Håper dere har en nydelig fredag så langt, fininger! Her i London skinner solen, som gjør denne dagen ekstra fin. Nå har jeg nesten glemt alt om den kaotiske gårsdagen, men om noen har gått på samme smell som oss, blir jeg glad om dere deler deres opplevelser her i kommentarfeltet… Så føler jeg meg ikke helt alene om å drite meg loddrett ut, hahahaha!

Sees senere ♥

Annonse