Annonse

GARANTERT ET SMIL OM MUNNEN!

Alohaaaa ♥

Jeg vet det blir litt mye gjentagelser om dagen – jeg skravler masse om mine nye lokaler og prosessen generelt, men jeg håper dere synes det er like kjekt å være med på reisen, som det er for meg å dele glimt fra dagene mot et endelig resultat.

IMG_3889

Det er ingen tvil om at dette blir byens mest sprudlende lokale, og det er faktisk umulig å ikke trekke på smilebåndet når man entrer rommet. I dag har Christian og jeg gått i gang med malingen, og valget falt naturligvis på mint og rosa. Hallo i luken, har dere sett noe freshere?

Denne fargekombinasjonen passer perfekt i forhold til den deilige graffitien, og jeg gleder meg så latterlig mye til vi kan begynne å innrede. Første strøk er ferdig, og selvom jeg HATER å male, er det liksom ikke så altfor ille når man maler med farger som rosa. Rosa er LIVET!

IMG_3865

IMG_3873

 

IMG_3891

IMG_3890

IMG_3886

IMG_3877

IMG_3881

IMG_3867

IMG_3868

Herregud som vi skal kose oss her, dere og jeg! Det blir så fint å ha et sted hvor dere kan komme innom, sånn at jeg faktisk kan få klemme litt på dere, og bli litt bedre kjent med dere som faktisk klikker dere inn her hver eneste dag ♥

Dette blir bra, ikke sant?

Nå skal vi suse mot Rygge, og hente mamsen og Jon som kommer fra Spania. Hjelpes så godt det skal bli å se dem igjen. De har vært borte i hele tre uker, så nå skal det gjøre godt med litt kvalitetstid med disse fine foreldrene ♥

Nyt kvelden, fininger. Ikke glem at dere betyr alt!

Kyss og klem

Annonse